ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Καταδίωξη κλεμμένου οχήματος - Συνελήφθη 15χρονος Ρομά


 Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα στην Αστυνομία , όπου ο τυχαίος εντοπισμός ενός κλεμμένου οχήματος οδήγησε σε καταδίωξη.

Αρχικά, εντοπίστηκε αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή και οι περιπολούντες αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό για να σταματήσει για έλεγχο. Εκείνος δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Παλλήνη, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε πινακίδα. Εκείνη την στιγμή βγήκε από το αυτοκίνητο ο συνοδηγός και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε όμως, έβαλε ξανά μπροστά το όχημα και συνέχισε την προσπάθειά του να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν. Στην συμβολή της Λ. Μαραθώνος με την οδό Πωγωνίου, ο δράστης προκάλεσε τροχαίο, αφού συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ. και πάλι δεν σταμάτησε και συνέχισε να τρέχει.

Τελικά, οι αστυνομικοί τον έχασαν από το οπτικό τους πεδίο και ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει. Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αναζητούσαν τον συνοδηγό, τον εντόπισαν στην Λ. Μαραθώνος, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν και διαπίστωσαν πώς επρόκειτο για έναν 15χρονο Ρομά.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν χρήματα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε προέρχονταν από κλοπήδιάρρηξη που είχαν διαπράξει λίγο νωρίτερα σε σουπερμάρκετ της περιοχής. Ο ανήλικος συνελήφθη και γίνονται έρευνες για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και την σύλληψη του συνεργού του.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου