ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Θεωρείο: Ενόχληση για τη Δημαδάμα και τον συνεργάτη της


 Μεγάλος εκνευρισμός υπάρχει στα υψηλά πατώματα της κυβέρνησης για μια συνάντηση που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορούσε τετ α τετ του 31χρονου συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, με τον Γιάννη Γιαννούση, ειδικό σύμβουλο στη Γενική Γραμματεία Ισότητας και σύμβουλο της Ζέφης Δημαδάμα, καθώς και τον Γιάννη Βήκα, αναπληρωτή γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. 

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συνάντηση με επίκεντρο θέματα της LGBTQ κοινότητας, κάτι που έκανε την ενόχληση μεγαλύτερη, καθώς, όπως έλεγαν αρμόδιες πηγές, ούτε ο σύντροφος του κ. Κασσελάκη έχει κάποια θεσμική θέση ούτε ο συνεργάτης της κ. Δημαδάμα έχει εξουσιοδότηση να μιλάει εκ μέρους της κυβέρνησης. 

Μάλιστα το γεγονός ότι ο κ. Γιαννούσης προέρχεται από άλλο χώρο και μεταπήδησε πρόσφατα στη Ν.Δ. μεγάλωσε την ενόχληση, καθώς, όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές, θα περίμεναν τόσο η κ. Δημαδάμα όσο και ο συνεργάτης της να είναι πιο προσεκτικοί, σεβόμενοι περισσότερο τον πολιτικό χώρο που τους δέχτηκε.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου