ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"Την έβαλε να δοκιμάσει κάτι και το παιδί είπε ότι δεν ήταν καλά"


 Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε μια 15χρονη κοπέλα, όταν μια άγνωστη την πλησίασε στο πάρκο που καθόταν με φίλες της και της προσέφερε να δοκιμάσει ουσίες.

Η ανήλικη, έχασε τις αισθήσεις της και οι φίλες της που ήταν μαζί της τρομοκρατημένες την άφησαν λιπόθυμη στο πάρκο.

Αστυνομικοί εντόπισαν το 15χρονο κορίτσι, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να τη συνεφέρουν.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, μίλησε αποκλειστικά η μητέρα της 15χρονης, η οποία περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωσε η κόρη της ενώ στέλνει το δικό της μήνυμα προς τους γονείς να είναι πιο προσεκτικοί με τα παιδιά τους.

Όσα ανέφερε η μητέρα της 15χρονης:

«Το παιδί είχε βγει έξω με φίλες του και εμφανίστηκε μία άλλη που δεν γνώριζε η κόρη μου την έβλεπε πρώτη φορά. Την έβαλε να δοκιμάσει κάτι, και το παιδί είπε ότι δεν ήταν καλά και μία από αυτές που ήταν εκεί είπε πάμε να φύγουμε γιατί θα μπλέξουμε και την αφήσαν εκεί. Πέρασε από εκεί ένας κύριος της έδωσε νερό, την κρατούσε και πήρε τηλέφωνο φίλες της και αυτές κάλεσαν ασθενοφόρο και εμένα με ενημέρωσαν από το νοσοκομείο. Η κοπέλα που έκανε παρέα τις τελευταίες ημέρες, μέσω από αυτό το instagram βρήκαν την 20χρονη που της έδωσε τις ουσίες.

Η κόρη μου είναι καλά στην υγεία της, είναι τρομαγμένη, δεν είχε δώσει δικαιώματα 15 χρόνια η κόρη μου. Της έλεγαν οι φίλες της να μην κάνει αυτές τις παρέες».

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου