ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανήλικος Ρομά χτύπησε 68χρονο με υαλοκαθαριστήρα επειδή αρνήθηκε να… αγοράσει


 Στη σύλληψη ενός ανήλικου Ρομά προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση των νομοθεσιών του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του παραεμπορίου

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στην Στράτο συνελήφθη ένας 15χρονος, διότι βρισκόμενος σε εξωτερικό χώρο καταστήματος υπεραγοράς στο Αγρίνιο, επιχείρησε να πουλήσει σε 68χρονο άνδρα, υαλοκαθαριστήρες, χωρίς να κατέχει άδεια από την αρμόδια αρχή.

Ο παθών αρνήθηκε να αγοράσει υαλοκαθαριστήρα και στην συνέχεια ο ανήλικος τον εξύβρισε και του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον στο κεφάλι με υαλοκαθαριστήρα, που… αποκόλλησε από το όχημά του.

Από τον έλεγχο των εγγράφων του ανήλικου προέκυψε ότι οδηγούσε όχημα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 77 ζεύγη
υαλοκαθαριστήρων και 6 πριόνια, τα οποία κατείχε προς πώληση, στερούμενος άδειας από την αρμόδια αρχή.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου