ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η απάντησή μας στην επίθεση της Χαμάς θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή λέει ο Νετανιάχου


 Η απάντηση του Ισραήλ στην πρωτοφανή πολυμέτωπη επίθεση Παλαιστίνιων ενόπλων από τη Λωρίδα της Γάζας θα «αλλάξει τη Μέση Ανατολή» δήλωσε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, σύμφωνα με το Reuters.

Ο Νετανιάχου μιλούσε σε δημάρχους των νότιων συνοριακών πόλεων, που δέχθηκαν πλήγματα από την αιφνιδιαστική επίθεση, αναφέρεται σε ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, χωρίς να παρέχονται περαιτέρω διευκρινίσεις.

«Είμαστε μέσα σε μια εκστρατεία. Ξέρω ότι έχετε περάσει μια δύσκολη και τρομερή δοκιμασία. Αυτό που θα βιώσει η Χαμάς, θα είναι δύσκολο και τρομερό. Είμαστε ήδη μέσα στην εκστρατεία και μόλις ξεκινάμε. Η ηγεσία σας ήταν πολύ ισχυρή σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Το κράτος θα κάνει τα πάντα για να σας βοηθήσει. Σας ζητώ να σταθείτε με σθένος γιατί πρόκειται να αλλάξουμε τη Μέση Ανατολή. Αγκαλιάζω εσάς και τους κατοίκους. Είμαστε όλοι μαζί σας και θα τους νικήσουμε αποφασιστικά», είπε χαρακτηριστικά.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου