ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

βίντεο: Δείτε που σκάει η κροτίδα και την αντίδραση του Χουάνκαρ


 Με κολάρο έφυγε από το Καραϊσκάκη ο Χουάνκαρ με τον Παναθηναϊκό να επιμένει πως τραυματίστηκε παρότι ότι ο γιατρός του αγώνα, Χρήστος Γώγος που είναι και «άρρωστος» οπαδός των πρασίνων, είπε το αντίθετο. Οι πράσινοι ήθελαν να πάρουν το ματς στα χαρτιά υποστηρίζοντας πως ο Χουάνκαρ τραυματίστηκε από την κροτίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο γιατρός όμως που είναι αρμόδιος είχε άλλη γνώμη. Ο Χουάνκαρ δεν ήρθε σε επαφή με την κροτίδα, δεν είχε την παραμικρή αμυχή όσο και αν από τον Παναθηναϊκό επιχείρησαν να παρουσιάσουν τα πράγματα έτσι όπως τους βόλευαν στήνοντας συνάμα μια φτηνή προπαγάνδα.

Και επειδή η εικόνα «μιλάει» από μόνη της, δείτε ένα αποκαλυπτικό βίντεο από την κερκίδα που δείχνει ξεκάθαρα που έσκασε η κροτίδα και την αντίδραση του Χουανκάρ. Δείτε πόσο μακριά έπεσε η κροτίδα και πότε αντέδρασε ο Χουανκάρ. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου