ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο προσκρούει στη μάντρα νοσοκομείου και καταλήγει στο δρόμο


 Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει ένα αυτοκίνητο να γκρεμίζει με την όπισθεν την περίφραξη νοσοκομείου και να καταλήγει στο δρόμο. Την τρελή πορεία κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος και δημοσιεύτηκε στο messolonghivoice.

Το ΙΧ είχε ως αποτέλεσμα να προσκρούσει στον μαντρότοιχο του νοσοκομείου στο Μεσολόγγι, να γκρεμίσει το κάγκελο της περίφραξης και να βρεθεί στη μέση του δρόμου. Συγκεκριμένα φαίνεται να κατρακυλά με την όπισθεν από τη ράμπα των επειγόντων περιστατικών, αλλά και να γκρεμίζει τη μάντρα, μετά την πρόσκρουση.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός άφησε το αυτοκίνητο στην κορυφή της ράμπας για να προσέλθει στα επείγοντα. Είτε ξέχασε να βάλει χειρόφρενο είτε για άγνωστο λόγο, αυτό λύθηκε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει με την όπισθεν την κατηφόρα και με μεγάλη ορμή.

Δεν υπήρξαν θύματα, αν και δευτερόλεπτα πριν στον δρόμο κινούνταν ένα δίκυκλο και μετά άλλο ΙΧ.

Ο οδηγός δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε μετέφερε κάποιον ασθενή, αλλά πήγε στο νοσοκομείο -και μάλιστα από τα επείγοντα – για να δει την κατάσταση συγγενικού του προσώπου που νωρίτερα είχα διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου