ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΣΗ" Κεντρική Ομιλία Κωνσταντόπουλου στο λιμάνι


Η βροχή δε στάθηκε ικανή να κρατήσει πλήθος κόσμου από την συμμετοχή του στην ομιλία του συνδυασμού ¨ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΣΗ¨, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλο.

Κατά την τελευταία κεντρική ομιλία, η οποία έλαβε χώρο εχθές το βράδυ στο Λιμάνι, ο κόσμος έδωσε με τη συμμετοχή του ¨το μήνυμα νίκης για την επόμενη ημέρα της Ναυπακτίας!

Απευθυνόμενος στους πολίτες της Ναυπακτίας τόνισε: «Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μου! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη που μου προσφέρετε! Η δική σας εμπιστοσύνη είναι η κινητήριος δύναμή μου. ‘Έχουμε μπροστά μας μία 5ετία που οφείλουμε να διαχειριστούμε τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας. ‘Όλες και όλοι μαζί με υπευθυνότητα, με ειλικρίνεια, με ευθύνη».

Ο Κος Κωνσταντόπουλος μέσα από την ομιλία του παρουσίασε το αναπτυξιακό πρόγραμμα του συνδυασμού του για την νέα Δημοτική Αρχή, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο την επερχόμενη 5ετία, δίνοντας στη Ναυπακτία την προοπτική της Νέας Εποχής.

Κατά την ομιλία του επεσήμανε την αδιαφορία των δύο προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, οι οποίες έφεραν σε τέλμα τη Ναυπακτία και τους δημότες της που όλα αυτά τα χρόνια ένιωσαν τη στασιμότητα και την απραξία στο μέγιστο βαθμό.

Με όραμα, σεβασμό και ευδιάκριτους στόχους ¨ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΣΗ¨ για μια Ναυπακτία χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αστοχίες. Γιατί ο τόπος μας είναι η ευθύνη μας, η υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας, η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας. Ο τόπος μας, μας ανήκει! Και το μέλλον αυτού του τόπου είναι οι Δημότες του!
¨ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΣΗ¨!




Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου