ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΣΚΕΠΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του “Αλλάζουμε Πλεύση”, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Ανδρέας Κωνσταντόπουλος επισκέφθηκε μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού τους κοινωνικούς συλλόγους “ΣΚΕΠΗ” και “Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο”, καθώς επίσης και την Παπαχαραλάμπειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.

 

Στη συνάντηση με το σύλλογο “ΣΚΕΠΗ” παρουσιάστηκε το κοινωνικό έργο του, το οποίο επιτελείται από τους ίδιους τους εθελοντές (προσφορά υπηρεσιών καθαριότητας και μαγειρικής) προς συνδημότες μας και κατέστη ξεκάθαρη η σημασία της προώθησης και ενημέρωσης σχετικά με τις άμεσες ανάγκες τους.

Στη συνάντηση με εκπροσώπους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έγινε αναφορά σε δυνατότητες που προσφέρονται στους δημότες σχετικές με την εκπαίδευση και τον πολιτισμό (αίθουσα μουσικής και υπολογιστών) όπως και στην προώθηση της διαδικασίας ψηφιοποίησης του υλικού της. Διατυπώθηκαν όμως και τρέχουσες ανάγκες, όπως η ανακαίνιση κάποιων χώρων και της πρόσοψης, αλλά και η μέριμνα για τους χώρους πέριξ του κτιρίου, προκειμένου να επιτυγχάνεται η βέλτιστη δυνατή λειτουργία του όλο το χρόνο.

Στη συνάντηση στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας, παρουσιάστηκε συνοπτικά το κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει ο εν λόγω σύλλογος στην Ελλάδα και το εξωτερικό (όπως πρόσφατα στους σεισμούς της Αλβανίας και της Τουρκίας), αλλά και οι προκλήσεις που έχει συναντήσει και συναντά στη συνέχιση της λειτουργίας του.

Ο συνδυασμός “Αλλάζουμε Πλεύση” έχει ως βασική του προτεραιότητα μια αγαστή συνεργασία με φορείς της κοινωνίας των πολιτών και την υποβοήθηση πρωτοβουλιών κοινωνικού χαρακτήρα, ώστε να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους χωρίς κωλύματα!





 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου