ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι υποδομές και το φυσικό περιβάλλον στο επίκεντρο της συζήτησης στην επίσκεψη του Ανδρέα Κωνσταντόπουλου στο Δασαρχείο Ναυπάκτου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Κωνσταντόπουλος επισκέφθηκε μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού “Αλλάζουμε Πλεύση” το Δασαρχείο Ναυπάκτου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ενημερώθηκαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Δασαρχείο με:

-       Ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, μηχανήματα και δασολόγους.

-       Ανεπαρκή χρηματοδότηση για την προστασία των ορεινών όγκων της Ναυπακτίας.

Οι εκπρόσωποι του Δασαρχείου συμφώνησαν με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ανδρέα Κωνσταντόπουλο, ότι στην εποχή των κλιματικών προκλήσεων και των ακραίων καιρικών φαινομένων που βιώνει η χώρα μας χρειάζεται ενίσχυση των υπαρχόντων στη υποδομών για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων της Ναυπακτίας.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τον ήπιο οικοτουρισμό και την βιώσιμη ανάπτυξη στη Ναυπακτία, τόσο οι εκπρόσωποι του Δασαρχείου, όσο και οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Αλλάζουμε Πλεύση” δεσμεύτηκαν για τη διατήρηση των μονοπατιών και των ορεινών δρόμων.

Ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος και ο συνδυασμός “Αλλάζουμε Πλεύση” έχει άμεση προτεραιότητα τις δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης με στόχο τη προστασία του φυσικού πλούτου της πόλης, των δασών, των βουνών και της θάλασσας ως φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων με τη συγκρότηση αποτελεσματικής πολιτικής προστασίας στη Ναυπακτία.

Με σχέδιο και όραμα, ενισχύουμε τις υποδομές, προστατεύουμε το περιβάλλον, ασφαλίζουμε τους οικισμούς και την πόλη μας!



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου