ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΕ ΤΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Ο ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Σπύρου Τσέλιου, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

 

Ο Σπύρος Τσέλιος δήλωσε σχετικά: «Στην Ναυπακτία, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχουν γίνει πολλά και σημαντικά βήματα

Όσον αφορά συγκεκριμένα στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, το οποίο υπηρετώ, παρά το γεγονός ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε οικονομικά προβλήματα μετά την ενεργειακή κρίση που μας επηρέασε κυρίως σε ζητήματα διαχείρισης της καθημερινότητας, καταφέραμε με συστηματική δουλειά να παράξουμε ουσιαστικό έργο.

Μέσα από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας εξασφαλίσαμε σημαντική χρηματοδότηση για τις μελέτες λιμενικών υποδομών στο Αντίρριο, την Κάτω Βασιλική, το Κρυονέρι και παράλληλα εξασφαλίσαμε ποσό ύψους 105.000 ευρώ για τις μελέτες της Μαρίνας στο Γρίμποβο.

Οι παρεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο και συγκεκριμένα στις Νεροτσουλήθρες και στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου, είδαμε να αγκαλιάζονται από τον κόσμο.  Το τοπίο άλλαξε ριζικά προς το καλύτερο και δημιουργήθηκαν νέοι χώροι παιχνιδιού και άθλησης. Αντίστοιχες παρεμβάσεις είναι η τοποθέτηση του SEA Access για ΑμεΑ στην παραλία Ψανής, η αντικατάσταση του ξύλινο deck και η εγκατάσταση σύγχρονου Μετεωρολογικού Σταθμού στο Γρίμποβο.

Όλα τα παραπάνω, όπως και πολλά ακόμη, δεν προέκυψαν απλά. Αποτελούν προϊόν της εξαιρετικής συνεργασίας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και κυρίως με τον Δήμαρχο Βασίλη Γκίζα.  Ο ίδιος, επιδεικνύει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του και ξέρει να αφουγκράζεται

 

Το 2019, λόγω του εκλογικού νόμου που ίσχυε τότε, ως τρεις παρατάξεις, αποφασίσαμε να θέσουμε ένα κοινό πλαίσιο προγραμματικής συμφωνίας.  Βάσει εκείνου συμπορευτήκαμε και συμπράξαμε με στόχο την παραγωγή έργου για τη Ναυπακτία και τους συμπολίτες μας. 

 

Ο στόχος και σήμερα παραμένει ο ίδιος.  Αυτή τη φορά μαζί με τον Βασίλη Γκίζα διεκδικούμε να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε.  Έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι η κοινωνία της Ναυπακτίας θα μας τιμήσει με την ψήφο της».

 

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Σπύρος Τσέλιος γεννήθηκε στην Ναύπακτο το 1968. Αποφοίτησε από το Β΄ Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου και ασχολήθηκε με το εμπόριο, τη γεωργία και ως μέτοχος εταιρείας Α.Π.Ε.

 

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Ναύπακτος Πολιτιστικές Διαδρομές» και του Ομίλου Αντισφαίρισης Ναυπάκτου.

 

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας  και Δ.Ε Χάλκειας την περίοδο 2013-2014, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ, εκπρόσωπος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπακτίας την περίοδο 2011-2014, Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής  την περίοδο 2014-1019 και μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου.

 

Από το 2019 είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας.

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου