ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Απάντηση της Παράταξης “Μαζί για τη Δωρίδα” στη Συνέντευξη Καπεντζώνη στην Εφημερίδα Εν Δελφοίς

 

Στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας "Εν Δελφοίς", διαβάσαμε σε δήλωση του Δημάρχου Γ.Καπεντζώνη, αναφορές για ύβρεις κατά του κ. Φλώρου και της οικογένειας του, αλλά και σε άλλους υποψηφίους  που δέχτηκαν, όπως ισχυρίστηκε, απειλές, τηλεφωνικά και από τα social media.

Η δημιουργία εντυπώσεων χωρίς πραγματικά στοιχεία, δεν μπορούν να εκτοξεύονται ως "λάσπη στον ανεμιστήρα".

Η παράταξή μας "Μαζί για τη Δωρίδα", δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει συμμετάσχει σε παρόμοιες πρακτικές και περιστατικά!

Καλούμε το Δήμαρχο να ξεκαθαρίσει ποιούς αφορά η συγκεκριμένη καταγγελία με επίσημα στοιχεία και ονοματεπώνυμα.

Για ποιόν λόγο δεν προσέφυγαν στη δικαιοσύνη όσοι θίγονται;

Στην περίπτωση που δεν πράξει την αναμενόμενη αποκατάσταση της αλήθειας, αφήνουμε την κοινή γνώμη να καταλάβει ότι πρόκειται περί ψευδών καταγγελιών, με σκοπό να δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις και αρνητικό κλίμα στους πολίτες της Δωρίδας για την παράταξή μας.

 

Οι αναφερόμενες κατακριτέες πρακτικές, δεν προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό και δυστυχώς, δυναμιτίζουν την προεκλογική περίοδο.

 

Καλούμε τους φίλους και συμπαραστάτες του συνδυασμού μας "Μαζί για τη Δωρίδα", να καταδικάσουν τις συγκεκριμένες λυπηρές μεθοδεύσεις, προάγοντας ως πρότυπο πολιτικής διαλογικής τον ορθολογισμό και την ευγένεια.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου