ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«Καταστράφηκα χάθηκαν όλα»– Συγκλονιστική μαρτυρία κατοίκου της Ιτέας


 «Τίποτα. Τίποτα. Τι να κάνω πες μου». Με αυτές τις λέξεις και με δάκρυα στα μάτια ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που επλήγη από την κακοκαιρία Daniel ξεσπά μη μπορώντας να πιστέψει ότι τα έχασε όλα μέσα σε μια νύχτα.

Δεν έχει τέλος το δράμα των ανθρώπων που επλήγησαν από την φονική κακοκαιρία, η οποία διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά της, αφήνοντας πίσω πόλεις βυθισμένες στο χάος, πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμους.

«Τα έχασα όλα. Τι θα κάνω τώρα;»

Ανάμεσα στους ανθρώπους που επλήγησαν είναι και ένας μελισσοκόμος από την Ιτέα Καρδίτσας, ο οποίος δείχνει στην κάμερα του in τους κόπους μιας ζωής, που μέσα σε λίγες ώρες καταστράφηκαν από την φονική κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα από την Τρίτη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο μελισσοκόμος ανοίγει τις πόρτες του εργαστηρίου του και δείχνει στην κάμερα του in ότι απέμεινε από το καταστροφικό πέρασμα του Daniel.

«Αυτά τα μηχανήματα έχουν από 5 χιλιάδες ευρώ το ένα» λέει δείχνοντας τα μηχανήματα που χρησιμοποιούσε για να φτιάχνει το μέλι, τα οποία πλέον έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Σα να μην έφτανε αυτό, μαζί με τα μηχανήματα καταστράφηκαν και 10 τόνοι μέλι που είχε αποθηκευμένο στον χώρο, ενώ όπως θα πει στην κάμερα του in «έχασα όλα τα μελίσσια. 800 μελίσσια…»

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο του in

To in βρίσκεται στην Θεσσαλία όπου σας μεταδίδει όλα όσα συμβαίνουν. Τα βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα το μέγεθος της καταστροφής, το οποίο μέχρι στιγμής είναι ανυπολόγιστο.

Όπως φαίνεται στα βίντεο, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και οι χείμαρροι έχουν «καταπιεί» τα πάντα.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου