ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"ΜΑΖΙ για την Δωρίδα": Υποψηφιότητες

Η παράταξη μας "μαζί για τη Δωρίδα" ανακοινώνει με ιδιαίτερη τιμή δύο ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Την Μαγδαλινή Καλτσά και τον Ιωάννη Θωμόπουλο για τη Δημοτική Ενότητα Ευπαλίου. Πρόκειται για ακόμα δύο πρόσωπα,  αξιόλογα και ικανά,  με σκοπό να υπηρετήσουν τον τόπο τους προσφέροντας ένα καλύτερο αύριο στη Δωρίδα.

 Τους ευχαριστούμε για την υποστηρικτική τους δράση σε αυτή την κοινή προσπάθεια και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Βιογραφικό Σημείωμα

Μαγδαληνής Καλτσά

Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Δ. Ενότητα Ευπαλίου


Ονομάζομαι Καλτσά Μαγδαληνή, γεννήθηκα στην Πάτρα και διαμένω μόνιμα στα Μαλάματα Φωκίδας . Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών .

Έχω αποφοιτήσει από το τμήμα  "Επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού" και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος "Οργάνωσης και Διαχείρισης αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων" .

Κατέχω άριστη γνώση Αγγλικών και Ιταλικών και πολύ καλή γνώση Ισπανικής και Γερμανικής γλώσσας.

Εργάστηκα 2 χρόνια στο Μάντσεστερ της Αγγλίας στον τομέα του fitness. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εργάζομαι ως προπονήτρια στίβου στις ακαδημίες του "Γυμναστικού συλλόγου Ναυπάκτου Ανεμογιάννης".

Με εφόδιο τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον τομέα του αθλητισμού συντάσσομαι με το συνδυασμό "Μαζί για τη Δωρίδα" με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαννόπουλο , έχοντας κοινό όραμα την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή της Δωρίδας προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες άθλησης για όλους.

Βιογραφικό Σημείωμα

Ιωάννη Θωμόπουλου

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου

Δ. Ενότητα Ευπαλίου



Ο Δήμος Δωρίδας πρέπει να αλλάξει σελίδα. Η δωδεκαετής συνεχής θητεία της υπάρχουσας δημοτικής αρχής δυστυχώς δεν έχει καταγράψει τίποτε. Δεν έχασε τα μολύβια. Έχασε τον μπούσουλα. Δεν υπάρχει δυνατότητα πλέον για προσφορά...

Η άποψή μας δεν είναι η προσπάθεια για κάτι καλό. Είναι δέσμευση για πολύ καλύτερο. Οι δημότες έχουν γνώση και μνήμη.

Τα πολύ αναλυτικά για το πρόσωπό μου ίσως θα κουράσουν.

Συνταξιούχος εφοριακός υπάλληλος, που έχει υπηρετήσει ανά την επικράτεια, από διάφορες θέσεις ευθύνης και μη. Στην τοπική αυτοδιοίκηση ενεργός πολίτης από την εποχή των συμβουλίων της περιοχής.

Από οποιαδήποτε θέση και ιδιότητα, έβλεπα τον πολίτη στα μάτια και αυτό δεν αλλάζει με τίποτε.

Γεννήθηκα στη Φιλοθέη όπου και κατοικώ μόνιμα.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου