ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τροχαίο στην Πάτρα: Υπέκυψαν στα τραύματά τους το 3χρονο παιδάκι και ο παππούς του


 Σε τραγωδία εξελίχθηκε το σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη χθες τη νύχτα στην εθνική Πατρών – Αθηνών μετά την Κανελλοπούλου, στο ύψος της Πυροσβεστικής, καθώς υπέκυψαν στα τραύματά τους, το 3χρονο αγοράκι και ο παππούς του που οδηγούσε το μοιραίο Ι.Χ.

Το μόλις 3 ετών αγοράκι  που επέβαινε στο όχημα, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών (του έκαναν ΚΑΡΠΑ επί ώρα) για να το κρατήσουν στην ζωή δεν τα κατάφερε. Το ίδιο και ο παππούς του.

 Το τρίχρονο αγοράκι και ο παππούς του δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή

Σμπαράλια το αυτοκίνητο

Η γιαγιά του παιδιού που επέβαινε στο ίδιο όχημα και η οδηγός του έτερου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, όπως μεταδίδει το flamis.gr.

Από το σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο παππούς που οδηγούσε πολυτελές κάμπριο όχημα, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο. Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, “πάτησε” σε νερά και στη συνέχεια “καβάλησε” το διαχωριστικό, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό η οποία μόλις ξεκινούσε.

Στο πολυτελές αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα επέβαιναν επίσης, το τρίχρονο παιδάκι και η γιαγιά του.

Οι γονείς του παιδιού ακολουθούσαν με άλλο όχημα. Όταν έφθασαν στο σημείο, είδαν το τροχαίο και υπέστησαν σοκ.

Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου