ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Βουλή: Ψηφίστηκε το εργασιακό νομοσχέδιο με 158 «ναι»


 Με 158 «ναι» υπερψηφίστηκε το εργασιακό νομοσχέδιο αλλά και η τροπολογία που περιλαμβάνει τις τριετίες και τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό.

Επί της αρχής σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε το σχέδιο νόμου. Συγκεκριμένα, καταψηφίστηκε από 138 βουλευτές σε σύνολο 296 παρόντων βουλευτών.

Στην τροπολογία για το ξεπάγωμα των τριετιών ΝΔ ΠΑΣΟΚ και Νίκη ψήφισαν υπέρ, ΣΥΡΙΖΑ και Σπαρτιάτες δήλωσαν «παρών», το ΚΚΕ καταψήφισε ενώ η Πλεύση Ελευθερίας απουσίαζε από την ψηφοφορία επι της τροπολογίας.

Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, λέγοντας ότι το νομοσχέδιο είναι πλέον νόμος του κράτους και ευχαριστώντας τους βουλευτές που το ψήφισαν.

Το Εργασιακό μας Νομοσχέδιο μόλις πέρασε από την Βουλή των Ελλήνων και καθίσταται Νόμος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους Βουλευτές για την εμπιστοσύνη τους.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου