ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΕ ΤΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



 Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Νίκου Παπανδρέου, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

 

 

«ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ»

 

 

Ο Νίκος Παπανδρέου δήλωσε σχετικά: «Ως ενεργός πολίτης του Δήμου μας και άνθρωπος με ανησυχίες δεν ήταν δυνατόν να μην αποδεχτώ την πρόσκληση του Δήμαρχου και επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Βασίλη Γκιζα για επανακάθοδό μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου.

 

Ήταν ομολογουμένως μια δύσκολη τετραετία λόγω της πανδημίας και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, αλλά πιστεύω ότι η Δημοτική αρχή έφερε εις πέρας το ιδιαιτέρως απαιτητικό έργο της.  Σίγουρα, δεν έγιναν όλα αυτά που ονειρευόμαστε για τον Δήμο μας, ωστόσο, έγιναν στέρεα βήματα προς τα εμπρός στον τομέα του τουρισμού, στην καθημερινότητα του δημότη, στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών κλπ.

 

Είμαι πεπεισμένος ότι τη νέα δημοτική περίοδο, με Δήμαρχο και πάλι τον Βασίλη Γκίζα, θα αναβαθμιστούν περαιτέρω οι υπηρεσίες προς τους δημότεςθα συνεχιστεί η πορεία εξωστρέφειας που μας έχει φέρει στις κορυφαίες επιλογές των ταξιδιωτών ως τουριστικό προορισμό, θα αναπτυχθούν και άλλοι χώροι δραστηριοτήτων για τα παιδιά και τους νέους και ταυτόχρονα θα επενδύσουμε ακόμη περισσότερο στον αθλητισμό.  Έτσι ώστε να καταφέρουμε να φτάσει η Ναυπακτία εκεί που της αρμόζει».

 

Βιογραφικό

Ο Νίκος Παπανδρέου του Χαραλάμπους είναι 48 ετών, παντρεμένος με την Βασιλική Βλαχογιάννη και έχουν 2 παιδιά.

Κατοικεί στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου. Έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής και εργάζεται σε Τεχνική Εταιρεία με έδρα την Ναύπακτο. Παράλληλα διατηρεί ιδιόκτητη ποδοσφαιρική αθλητική εγκατάσταση στο Ξηροπήγαδο Ναύπακτου με Ακαδημία Ποδοσφαίρου.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου