ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Αγγελική Σμπούκη με τη.... «Συνεργασία Πολιτών»


  «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Αγγελικής Σμπούκη, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

«ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΖΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΗΘΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΟΞΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ»

Η Αγγελική Σμπούκη δήλωσε σχετικά: «Η προσεχείς αυτοδιοικητικές  εκλογές είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον του τόπου μας.  Οι ευκαιρίες που μας δίνονται, με τους κατάλληλους ανθρώπους και με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, μπορούν να αποτελέσουν κινητήρια δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον.

Με λύπη μου συνεχίζω να διαπιστώνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που τοποθετούν στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους το ατομικό συμφέρον και επιδιώκουν να δρουν ανεξέλεγκτοι αφήνοντας πίσω τους μηδενικό έργο.  Άνθρωποι που, φορώντας τον μανδύα  του προβάτου, θέλουν και πάλι να αναλάβουν τα ηνία του δήμου, για καθαρά προσωπικό τους όφελος και μόνο. 


Ο προηγούμενος δήμαρχος έχει καταφέρει να μετατρέψει την παράταξή του σε ένα συνονθύλευμα συγκεντρώνοντας στελέχη χωρίς κοινή αφετηρία, χωρίς αξιακούς κώδικες και χωρίς κανένα όραμα.  Μπροστά μάλιστα στην επαναδιεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, δε δίστασε να ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές που ο ίδιος είχε θέσει.

Προσωπικά, αντιστρατεύομαι τέτοιες λογικές, καθώς επιθυμώ η κοινωνία που ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας, να διακρίνεται από αξίες, ηθική και πολιτικό πολιτισμό.  Ο τόπος μας το αξίζει. Εμείς το αξίζουμε.

Έχοντας αποκομίσει πολύτιμη εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια της δραστηριοποίησής μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και έχοντας γνώση για τα προβλήματα της καθημερινότητας, έλαβα την απόφαση να συστρατευθώ με τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και τον Δήμαρχο Βασίλη Γκίζα.  Στον ίδιο και στην παράταξή του διακρίνω ήθος και αξιοπρέπεια, ενώ ταυτίζομαι με τις κόκκινες γραμμές που έχουν τεθεί απέναντι σε τοξικές συμπεριφορές που μόνο ζημία προκαλούν σε βάρος της κοινωνίας μας. 

Στις προσεχείς εκλογές της 8ης Οκτωβρίου καλούμαστε όλοι να επιλέξουμε ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο, με ποιον και ποιους θα περάσουμε στη νέα εποχή που ανατέλλει.  Προς τούτο ζητώ τη στήριξή σας ώστε να μην αφήσουμε τον τόπο μας στην τύχη του».


Βιογραφικό

Η Αγγελική Σμπούκη γεννήθηκε στη Ναύπακτο, με  καταγωγή από την Άνω Χώρα και την Κεντρική Ναυπακτίας. Είναι Πτυχιούχος  Εργοδηγός  και  Πτυχιούχος  Ειδικών Εφαρμογών Πληροφορικής. Έχει επίσης λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση μέσω σεμιναρίων πάνω στο αντικείμενο της εργασίας της.

Ήταν Προϊσταμένη στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) στο αρμόδιο γραφείο της Ναυπάκτου καθώς και επιβλέπουσα εργοδηγός σε πολλά οικοδομικά έργα, το χρονικό διάστημα 1988-2012, οπότε και καταργήθηκε ο Οργανισμός.

Σήμερα είναι υπάλληλος στον ΔΥΠΑ  Ναυπάκτου  στο Τμήμα Ασφάλισης και είναι Υπεύθυνη για τον ΟΕΚ.

Έχει ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση στον Δήμο Ναυπακτίας.  Συγκεκριμένα, έχει διατελέσει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου,  πρόεδρος ΔΕΥΑΝ και Δημοτική Σύμβουλος κατά τη δημοτική περίοδο 2014-2019.

Είναι εθελόντρια στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό Τμήμα Ναυπάκτου). 

Είναι  παντρεμένη με τον Θεόδωρο Πελέκη, συνταξιούχο υπάλληλο Υπουργείου Δικαιοσύνης  με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά,  μία κόρη πτυχιούχο Φιλολογίας με μεταπτυχιακό τίτλο στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και έναν γιο πτυχιούχο Φυσικοθεραπείας.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου