ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέες υποψηφιότητες Ενωτική Πρωτοβουλία - Φούντας Σπύρος


 

Καλωσορίζουμε στην μεγάλη μας αυτοδιοικητική παράταξη τον Σπύρο Φούντα.

Γεννήθηκε το 1952 στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας. Το 1965 μετοίκησε με την οικογένεια του στο Δ.Δ. Λυγιά όπου και τελείωσε το Γυμνάσιο. Σπούδασε στη μέση τεχνική σχολή εργοδηγών στην Πάτρα με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Εσωτερικών Εγκαταστάσεων.

Το 1973 κλήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στις Ένοπλες Δυνάμεις στην Τρίπολη. Τον Ιανουάριο του 1974 μεταφέρθηκε στην Κύπρο ως επίλεκτο μέλος της ΕΛ.ΔΥΚ. Στα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκείνη την εποχή βρέθηκε να λαμβάνει μέρος σε αρκετές μάχες κατά του βάρβαρου τουρκικού εισβολέα.

Τραυματίστηκε σοβαρά από βόμβα τύπου Ναπάλμ, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη αριστερού τυμπάνου και εγκαύματα β΄ βαθμού στο πρόσωπο και στον θώρακα.

Τον Ιούλιο του 1975 απολύθηκε από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και επέστρεψε στην γενέτειρα του όπου άσκησε το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου.

Το 1984 διορίστηκε όχι τιμής ένεκεν στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως ως μόνιμος πολιτικός υπάλληλος. Από τα πρώτα χρόνια είχε έντονη συνδικαλιστική δράση. Διετέλεσε Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νεοκάστρου, μέλος και ταμίας του πρώην επαρχιακού γραφείου Ναυπάκτου, Γραμματέας Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δ.Δ. Λυγιά, Πρόεδρος και Γραμματέας του αθλητικού συλλόγου Α.Ο. ΛΥΓΙΑ «Το Νεόκαστρο», μέλος του Δ.Σ. Ναυπακτιακού Αστέρα. Τέλος συμμετείχε στον συνδυασμό του αείμνηστου Νίκου Πανταζή, στον συνδυασμό του Στάθη Λουκόπουλου, στην Κίνηση Πολιτών του Κώστα Καρακώστα και στην Ενωτική Πρωτοβουλία του Τάκη Λουκόπουλου. Σήμερα είναι συνταξιούχος και συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να αγωνίζεται για το καλό του τόπου.

Θα είναι υποψήφιος με την Ενωτική Πρωτοβουλία στην Δημοτική Κοινότητα Λυγιά.

Σπύρο, καλή επιτυχία!          

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου