ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΕ ΤΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


 Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Κώστα Αγγελόπουλου, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Αντιρρίου.

 

 

 

«ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΖΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ»

 

 

Ο Κώστας Αγγελόπουλος δήλωσε σχετικά: «Ο Βασίλης Γκίζας απέδειξε αυτή την αυτοδιοικητική περίοδο πως μπορεί, παρά τις αντιξοότητες (κοινωνικές: πανδημία -οικονομικές, πολιτικές: περιβάλλον απλής αλλά όχι άδολης αναλογικής), να φέρει αποτέλεσμα για τη Ναυπακτία και τους πολίτες τηςνα βελτιώσει πραγματικά την καθημερινότητα των συνδημοτών τουνα προβάλλει με συγκεκριμένες δράσεις τη Ναυπακτία ώστε να γίνει πλέον σημείο προορισμού στον τουριστικό χάρτη της χώρας για όλο το χρόνο.

Λύθηκαν όλα τα προβλήματα αυτή την περίοδο;  Ασφαλώς και όχι!

Με τον Βασίλη Γκίζα και τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» διεκδικούμε εκ νέου την εντολή των συνδημοτών μας για να ολοκληρωθεί η ουσιαστική ανάταξη της Ναυπακτίας σε μια πραγματική προοδευτική κατεύθυνση.

Στην Εκλογική Περιφέρεια του Αντιρρίου αυτή τη νέα περίοδο, με νέο αέρα, με εμπειρία και γνώση, μπορούμε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την βελτίωση της καθημερινότητας, την ασφάλεια των συμπολιτών μας, την ολοκλήρωση των πρωτοβουλιών για τις υποδομές (δίκτυα, σχεδιασμός, ενεργειακή αυτάρκεια-γεωθερμικό πεδίο), για την  ανάδειξη των τουριστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των πολιτιστικών μας μνημείων (ΚΑΣΤΡΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΚΥΝΕΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΑ ΜΟΛΥΚΡΕΙΑ), ώστε να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη  των συμπολιτών μέσα από τις  ευκαιρίες που προσφέρει το νέο αυτοδιοικητικό και πολιτικό περιβάλλον που ζούμε.

Εμείς, με τον Βασίλη Γκίζα -το νέο άνθρωπο- μπροστά,

γνωρίζουμε και μπορούμε να πάμε πιο ψηλά το τόπο μας,

ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας

ώστε και  αυτός ο αγώνας να είναι ελπιδοφόρος να είναι αποτελεσματικός για όλους!»

 

 

Βιογραφικό

Ο Κώστας Αγγελόπουλος είναι τεχνικός ΔΕΔΔΗΕ που εργάζεται στην πόλη της Ναυπάκτου.  Ζει μόνιμα στο Αντίρριο όπου γεννήθηκε το 1962.  Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια μουσικής Αντζυ Κοτίνη και έχει 2 παιδιά.

Υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον καλλικρατικό Δήμο Ναυπακτίας την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο 2019 - 2023 με το συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Δημάρχου Βασίλη Γκίζα.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου