ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο κ. Θανάσης Κιούσης με την Ενωτική Πρωτοβουλία


 

Καλωσορίζουμε στην μεγάλη μας αυτοδιοικητική παράταξη τον γιατρό Θανάση Κιούση. Εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο, με μεγάλη προσφορά στην Ιατρική αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θα είναι υποψήφιος με την Ενωτική Πρωτοβουλία στο κεντρικό ψηφοδέλτιο στην ενότητα της Αποδοτίας.   

«Αδιαμφισβήτητα ο Δήμος Ναυπακτίας είναι ένας δήμος με εξαιρετική γεωγραφική θέση και αστείρευτα συγκριτικά πλεονεκτήματα. 

Ο Δήμος Ναυπακτίας είναι ένας δήμος όπου οι πολίτες του αναμένουν επιτέλους να ληφθούν εκείνες οι πρωτοβουλίες και να υλοποιηθούν τα απαιτούμενα έργα ώστε να βγει από τη στασιμότητα και να ανοιχθούν νέες συνθήκες ανάπτυξης και προόδου με έμφαση στην καθημερινότητα του πολίτη. 

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά είναι το όραμα, η ηθική, η εντιμότητα, η διαφάνεια, η χρηστή διοίκηση δημοσίου χρήματος και η λογοδοσία, στοιχεία που συγκεντρώνει στο πρόσωπο του μόνο ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος, ο οποίος με τη γνώση και την εμπειρία του μπορεί να αναδιαρθρώσει τον Δήμο μας, να κάνει ριζικές αλλαγές και να τον θέσει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

Για αυτό τάσσομαι ανεπιφύλακτα στο πλευρό του Τάκη Λουκόπουλου και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεχίσω να προσφέρω στον Δήμο μας. Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς. 

 

Θανάσης Κιουσης»

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου