ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενωτική Πρωτοβουλία: ΨΕΜΑΤΑ ΓΚΙΖΑ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΛΥΠΗΡΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ


 

Ανακοίνωση Ενωτικής Πρωτοβουλίας:

 

<<Λυπούμαστε πραγματικά για τον ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Γκίζα.

Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ένα γεγονός διαστρεβλώνοντας την αλήθεια μήπως καταφέρει δημιουργώντας τοξικό εκλογικό κλίμα να σταματήσει τον εκλογικό του κατήφορο.

Αντί λοιπόν, η Συνεργασία Πολιτών και ο κ. Γκίζας να αποδώσει τις ευθύνες στο στέλεχός της κ. Σιτίστα και υποψήφιο με την παράταξη του Δημάρχου, προχωρά στη διαστρέβλωση της αλήθειας και από θύτη τον παρουσιάζει ως θύμα.

Προσπαθώντας να διασταυρώσουμε τα γεγονότα μιλήσαμε με την Φαρμακοποιό που ήταν η ίδια μπροστά στο περιστατικό και μας διαβεβαίωσε τα εξής:

«Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο συντηρητής (τεχνικός) κ. Σιτίστας εισήλθε 2 φορές χωρίς να έχει κάποια εργασία, στο χώρο εργασίας μου (φαρμακείο) εξαπολύοντας απειλές προς εμένα, τραμπουκίζοντας με λεκτικά. Στην δεύτερη εισβολή του προσπάθησε να σπρώξει ασκώντας σωματική βία τον ευρισκόμενο εκείνη τη στιγμή στο χώρο του Φαρμακείου κ. Παπαϊωάννου για να τον βγάλει έξω….».

Περισσότερες λεπτομέρειες θα περιλαμβάνονται όπως μας είπε στην υπό σύνταξη υπηρεσιακή της αναφορά.

Κύριε Γκίζα, περιμένουμε να ζητήσετε συγνώμη για την ανακοίνωσή σας γιατί τα γεγονότα σας διαψεύδουν. Καλό είναι να μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά που μόνο στον υποψήφιό σας θα δημιουργήσει πρόβλημα. Ξέρουμε ότι η σκόνη και η ένταση είναι η τελευταία σας ελπίδα να παραμείνετε γαντζωμένος στην εξουσία αλλά μην οδηγείτε και άλλους ανθρώπους στον δικό σας κατήφορο…

Η Ενωτική Πρωτοβουλία με επικεφαλή τον κύριο Παναγιώτη Λουκόπουλο καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται.>>

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου