ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με τη «Συνεργασία Πολιτών» ο Γρηγόρης Δελημάρης


 Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Δελημάρη, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Χάλκειας.

 

 

 

«Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΖΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

 

Ο Γρηγόρης Δελημάρης δήλωσε σχετικά: «Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές πιστεύω ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον τόπο μας και θεωρώ ότι ο Δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Βασίλης Γκίζας αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη και την πρόοδο όλης της Ναυπακτίας.  Τα τέσσερα τελευταία χρόνια είδαμε να σχεδιάζονται και να εκτελούνται έργα υποδομής που βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα όλων μας. 

Ο λόγος που αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στο πλευρό του Βασίλη Γκίζα είναι γιατί ως Δήμαρχος απέδειξε ότι και μπορεί, αλλά και έχει το όραμα για την επόμενη μέρα».

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Γρηγόρης Δελημάρης γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στο Τρίκορφο Χάλκειας του Δήμου Ναυπακτίας.  Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και συμμετέχει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές.  Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τρικόρφου «Ο Άγιος Γεώργιος» και επί 3 συνεχής θητείες διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Ναυπάκτου.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου