ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΕ ΤΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ


 Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Βασίλη Κυρίτση, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

 

«ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ

ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ»

 

Ο Βασίλης Κυρίτσης δήλωσε σχετικά: «Λαμβάνοντας την απόφαση να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ναυπακτίας, δεν σας κρύβω ότι μπροστά μου είδα μια πρόκληση, να προσφέρω με την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου στους τομείς και τις δομές του Δήμου μας, όπου έχω εργαστεί με την ιδιότητα του Δημοτικού Υπαλλήλου.

Γι’ αυτό και αποφάσισα να πω ένα μεγάλο «ΝΑΙ» στην πρόκληση να παλέψω όχι απέναντι σας, αλλά δίπλα σας, μαζί με εσάς, για το καλό του ευλογημένου αυτού τόπου που λέγεται Δήμος Ναυπακτίας. Ως άνθρωπος, με συνέπεια και ήθος, ως γονιός με την ελπίδα να μείνουν τα παιδιά μας στον τόπο τους, ως  δημότης αυτού του τόπου δικαιούμαι - αν όχι υποχρεούμαι - να ΔΡΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση και σας υπόσχομαι πως αν με στηρίξετε με την ψήφο σας θα κάνω ό,τι μπορώ προς αυτή την κατεύθυνση και μόνο.

Στηριζόμενος στην εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα από την 35ετή θητεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση του Δημοτικού Υπαλλήλου, του προϊσταμένου και διευθυντή του Δήμου και την πολυετή θητεία μου ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τρικόρφου με πλούσια πολιτιστική δράση, σας καλώ να συμπορευτούμε και να διαχειριστούμε το κοινό μας σπίτι, το Δήμο μας,  ΜΑΖΙ, για να διεκδικήσουμε Μια όμορφη, φιλόξενη, λειτουργική πόλη – Ανάπτυξη των Δημοτικών Ενοτήτων, δημιουργία για μία Ζωή καλύτερη, με ποιότητα, Ιδέες και οράματα για το μέλλον, για έναν σύγχρονο και δημιουργικό Δήμο».

 

Βιογραφικό

Ο Βασίλης Κυρίτσης γεννήθηκε στο Τρίκορφο Ναυπακτίας το 1964.  Έζησε και μεγάλωσε στο Τρίκορφο και πλέον 25ετίας μένει μόνιμα στην Ναύπακτο.

Υπηρέτησε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επί 34 συνεχή χρόνια, με αγάπη το επάγγελμά του, υπηρετώντας όλα αυτά τα χρόνια, με σεβασμό, συνέπεια, υπευθυνότητα και ήθος.

Αρχικά υπηρέτησε στην Κοινότητα Τρικόρφου ως γραμματέας, Ανταποκριτής ΟΓΑ και Ληξίαρχος από το έτος 1989 μέχρι το 1994, στη συνέχεια στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Χάλκειας από το έτος 1995 μέχρι το 2010, από θέσεις ευθύνης (Προϊστάμενος προσωπικού και Διευθυντής Δήμου), επίσης, ως Ανταποκριτής ΟΓΑ.

Από το 2011 και μέχρι το έτος 2021 στον Καλλικρατικό Δήμο Ναυπακτίας για μια  πενταετία, στην Διεύθυνση Οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου, με καθήκοντα προϊσταμένου εσόδων και στη συνέχεια δημοτικός Υπάλληλος στην Δ/νση  Αλληλεγγύης και στην Δ/νση Περιβάλλοντος.  Συνταξιοδοτήθηκε το έτος 2021.

Είχε συνδικαλιστική δράση για πολλές διετίες, από πολλές θέσεις, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έχει διατελέσει για πολλά έτη και συνεχίζει να διατελεί Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τρικόρφου με έντονη δραστηριότητα στον πολιτιστικό τομέα.

Είναι παντρεμένος, η σύζυγός του είναι Νηπιαγωγός και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου