ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»: ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΣ


 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

 

 

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Παρασκευής (Βούλας) Παπαδημητρίου, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Αντιρρίου.

 

 

 

«ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΖΩ»

 

Η Βούλα Παπαδημητρίου δήλωσε σχετικά: «Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο λόγος που θέτω υποψηφιότητα είναι πρωτίστως η εκτίμηση που τρέφω προς το πρόσωπο του Δημάρχου Βασίλη Γκίζα

 

Κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας, ο ίδιος και η ομάδα του, που απαρτίζεται κυρίως από νέους ανθρώπους, είδαμε να υλοποιούν σημαντικά έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων μας και ταυτόχρονα να κάνουν ακόμη περισσότερο αναγνωρίσιμο τον τόπο μας με στοχευμένες δράσεις προβολής και εξωστρέφειας.

 

Από την πλευρά μου ως υποψήφια, επιθυμώ να προσφέρω τα μέγιστα στον τόπο που μεγάλωσα και ζω».

 

 

Βιογραφικό

Η Βούλα Παπαδημητρίου μεγάλωσε στην Ναύπακτο και είναι απόφοιτη Γενικού Λυκείου.  Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε αρκετές επιχειρήσεις της Ναυπάκτου. 

Σήμερα εργάζεται σε τοπική επιχείρηση ως υπάλληλος γραφείου με καθήκοντα τιμολόγησης.

Είναι μητέρα δύο αγοριών.


ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΧΟΧΤΟΥΛΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ,

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»



 

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Ζαχαρία Χοχτούλα, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.



 

«ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ,

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

 

Ο Ζαχαρίας Χοχτούλας δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με Δήμαρχο Ναυπακτίας τον Βασίλη Γκίζα, πιστεύω ότι έχουμε ήδη καταφέρει πολλά και είμαι βέβαιος ότι και με την ψήφο των συμπολιτών μας σε αυτές τις εκλογές θα μας δοθεί η δυνατότητα να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα.

 

Προσωπικά, τόσο ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ που είμαι σήμερα όσο και ως Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών που ήμουν τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας μας, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να ανταποκριθώ επάξια στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συμπολίτες μου.

 

Η ενεργός συμμετοχή μου στα τοπικά ζητήματα συνεχίζει να αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μου να συμβάλλω στη βελτίωση του τόπου μας».

 

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Ζαχαρίας Χοχτούλας του Δημητρίου γεννήθηκε το 1970 και κατοικεί μόνιμα στη Ναύπακτο. Είναι παντρεμένος με την Ελισάβετ Ηπειρώτη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

 

Είναι απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπάκτου και κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων. Από το 1994 έως και σήμερα διατηρεί τη δική μου επιχείρηση ως Ασφαλιστικός Πράκτορας και Μεσίτης Ακινήτων.

 

Την περίοδο 09/2019-11/2021 διετέλεσε Αντιδήμαρχος στον Δήμο Ναυπακτίας στον Τομέα Τεχνικών Υπηρεσιών, Σχεδίου Πόλης και Πολεοδομίας.

 

Επίσης, είναι ιδιοκτήτης μονάδας Ενοικιαζόμενων Δωματίων στην περιοχή της Ναυπάκτου, ενώ στο παρελθόν υπήρξε και Επιθεωρητής Πωλήσεων και Οργανωτικός Συντονιστής Δυτικής Ελλάδος. 

 

Παράλληλα διατελεί:

 

·  Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρεύσεως και Αποχέτευσης Ναυπακτίας (ΔΕΥΑΝ)

·  Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Ελλάδος, και

·  Πρόεδρος στην Επιτροπή Εκτίμησης  Ακινήτων του Δήμου Ναυπακτίας,

 

και συμμετέχει ως ενεργό μέλος:

 

·  του Δ.Σ. Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικ. Δωματίων Ναυπακτίας,

·  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ναυπακτίας,

·  του Δ.Σ. Συλλόγου Αιμοδοτών Ναυπάκτου για 26 συναπτά έτη. 

 

Όσον αφορά στην περαιτέρω τοπική του δραστηριότητα, υπήρξε Πρόεδρος και Μέλος Δ.Σ. Ασφαλιστικών Συμβούλων και Πρακτόρων Ναυπάκτου και Δωρίδος, μέλος Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου (2006-2009), καθώς και χορηγός σε τοπικές ομάδες. 

 

Έχει εξειδικευτεί σε ζητήματα Ιδιωτικής Ασφάλισης μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Πανεπιστημίου Πειραιώς, σε σύγχρονες Εκτιμητικές Μεθοδολογίες στις Αξίες Ακινήτων μέσω του Αμερικάνικου Κολεγίου DEREE, και στην Ασφαλιστική Πραγματογνωμοσύνη και Εκτίμηση Ζημιών.

 

Επιπλέον, έχει λάβει πληθώρα διακρίσεων και βραβείων στον τομέα της εργασίας του (ορισμένα εξ αυτών: 1ος Ασφαλιστικός Σύμβουλος της ALICO AIG Life για το 2007, 1ος Συνεργάτης της Ε-REAL ESTATES σε εκταμιευμένα Δάνεια Πανελλαδικά, Βραβείο διακεκριμένου Συνεργάτη Ελληνικής Ασφαλιστικής Εταιρείας το 2021,  Βραβείο κορυφαίων επιδόσεων και στρατηγικής συνεργασίας μεγάλου ασφαλιστικού πρακτορείου το έτος 2021 κ.ά.).


ΜΕ ΤΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ

 

 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η παράταξή μας «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο, καθώς ο εν ενεργεία Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πιτσιναιΐκων Σταμάτης Πολύδωρος θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Πρόκειται για τον δωδέκατο κατά σειρά εν ενεργεία Πρόεδρο, από τους συνολικά δεκατρείς της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου, που στηρίζει την παράταξή μας.  Γεγονός που αποδεικνύει στην πράξη τη μεταξύ μας πολύ καλή συνεργασία και τους κοινούς στόχους που θέτουμε ως ομάδα ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό της Ναυπακτίας.

Ο Σταμάτης Πολύδωρος είναι ένας πραγματικός εργάτης της Κοινότητάς του, καθώς έχει τιμηθεί από τους συγχωριανούς του ως Πρόεδρος ήδη τρεις φορές.  Με την ίδια εργατικότητα, συνέπεια και σοβαρότητα που τον διακρίνουν, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί με τον ίδιο ζήλο για τον τόπο του.

Σταμάτη, καλή επιτυχία!

 

 

Βασίλης Γκίζας

Δήμαρχος Ναυπακτίας

Επικεφαλής παράταξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου