ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΕ ΤΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Ο ΣΠΥΡΟΣ ΤΡΑΧΥΛΗΣ


 Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Σπύρου Τραχύλη, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Χάλκειας.

 

 

 

«ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΖΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

 

Ο Σπύρος Τραχύλης δήλωσε σχετικά: «Η ανάπτυξη που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στη Ναυπακτία, αλλά και ιδιαίτερα στον τόπο μου τη Χάλκεια, είναι αδιαμφισβήτητη.  Πλέον βλέπουμε να εκτελούνται έργα, μεγαλύτερα ή μικρότερα, που βελτιώνουν αισθητά την καθημερινότητά μας.

 

Προσωπικά, ως Αντιδήμαρχος Χάλκειας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και προσωπικά τον Δήμαρχο Βασίλη Γκίζα, καταφέραμε, με συνέπεια, πάγια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, όπως η πλατεία του Γαλατά, σήμερα να υλοποιούνται.  Ταυτόχρονα, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να βρισκόμαστε δίπλα στον κάθε συμπολίτη μας.  Αυτό έγινε την πρώτη τετραετία της θητείας μας, αυτό θα γίνει και στην επόμενη.

 

Συστρατεύομαι με τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και τον Βασίλη Γκίζα, γιατί έχει αποδείξει στην πράξη ότι είναι ο μόνος ικανός και άξιος Δήμαρχος».

 

 

 

Βιογραφικό

Ο Σπύρος Τραχύλης γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στον Γαλατά.

 

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας το 2012.  Επανεξελέγη στις εκλογές του 2014 και του 2019, οπότε και ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Χάλκειας.  Είναι επίσης μέλος της ΔΕΥΑΝ.

 

Παλαιότερα είχε διατελέσει Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας.

 

Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Γκεζέπη, με την οποία έχουν δύο κόρες.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου