ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΕ ΤΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΧΟΠΟΥΛΟΣ

 

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Πέτρου Μουχόπουλου.

 

 

«ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ»

 

 

Ο Πέτρος Μουχόπουλος δήλωσε σχετικά: «Έλαβα την εξαιρετική τιμή, από το Δήμαρχο  Ναυπακτίας Βασίλειο Γκίζα, να κατέλθω στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, με το συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Η πρόσκληση αυτή, για ενεργοποίηση των πολιτών και τη συμμετοχή τους στις δημοκρατικές διαδικασίες, για την ενασχόλησή τους με τα κοινά, αποτελεί το επιστέγασμα της διαδρομής κάθε ενεργού πολίτη.

Με σεβασμό και υπευθυνότητα θα υπηρετήσω τον Άνθρωπο, τον Πολίτη, τον Δημότη, με σεμνότητα και ταπεινότητα, περνώντας από την αφάνεια και την ασημαντότητα του πλήθους, στην  ανάδειξη και  έκθεση  στη δημόσια κριτική και δράση.

Ως επικεφαλής μεταξύ ίσων πολιτών, άμα την λήψη της απόφασής σας να σας εκπροσωπήσω, με εφόδια την αγάπη για το Αντίρριο, τον τόπο που γεννήθηκα, τις αρχές και το ήθος από τις διδαχές του Πατέρα, την όποια  μόρφωση και δεξιότητα κοπίασα να αποκτήσω, υποχρεούμαι και δεσμεύομαι να κινητοποιήσω προς όφελός σας για το καλύτερο παραχθέν αποτέλεσμα.

Με ταπεινότητα, αναλαμβάνω να σηκώσω το βάρος αυτό και εύχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας, στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, καθώς και στην αξιοποίηση των αναπτυξιακών προοπτικών της περιοχής μας».

 

Βιογραφικό

Ο Πέτρος Μουχόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αντίρριο. Είναι Πτυχιούχος του Πάντειου  Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδασε Αστικά και Περιφερειακά  Οικονομικά  Urban & Regional Economics.

Εξειδικεύθηκε στο Κέντρο Λογιστικών & Φοροτεχνικών Εφαρμογών Ελλάδος, όπου σε συνεργασία με το Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτου (ΕΤΙ) της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) ως Approved ACCA content provider, απέκτησε την εξειδίκευσή του στις:

Χρηματοοικονομικές Ροές / Ταμειακές Ροές - Cash Flow Management  (M.Sc.), Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα  στο ΕΤΙ , Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο ως ACCA CBE Centre , και είναι κάτοχος IFRS Diploma & Certificate,

καθώς και στην ITEC Consultancy ω; Microsoft Certified Enterprise Data Analyst  for Business Development.

Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου  Ελλάδας, κάτοχος πτυχίου Λογιστή Α΄ Τάξεως.

Εργάστηκε:

Στην Renault Greece-REMES S.A (1998-2000) στην Εξυπηρέτηση πελατών στο After Sales D.p.t του Ομίλου,

Στην  B.M.W. Greece-AUTONET  S.A (2000-2005)  ως Chief Operation Officer  Δυτικής Ελλάδας,

VASTE-ECO   SIAKANDARIS   Group S.A (2005-2008) ως Λογιστής – Accountant, 

Στην BLK Aluminum S.A. ( 2008-2011) ως Λογιστής –  Chief Accountant  ,

Στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ Α.–FIX HELLAS S.A.  (2011-2015) στην Οικονομική Διεύθυνση  ως υπεύθυνος Χρηματοοικονομικών Ροών και Διασφαλίσεων – Cash Flow Manager στο Business Development D.p.t. .    

Εργάζεται:

Στην εταιρεία Distillery ROUSALI BROS  S.A., στην Επιχειρηματική Ανάπτυξη  στο Business Development D.p.t.. ως Senior Accountant / Chief Operation Officer στον τομέα των All  Inclusive  5* Hotels & Resorts.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου