ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΕ ΤΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Η ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Γεωργίας Γιαννοπούλου, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

 

 

«ΕΚΤΙΜΩ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΖΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ»

 

 

Η Γεωργία (Γωγώ) Γιαννοπούλου δήλωσε σχετικά: «Η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν είναι κάτι καινούργιο. Κατά το παρελθόν είχα εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Χάλκειας, τόπο καταγωγής του πατέρα μου. 

 

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, καθότι πέρα από την εκτίμηση που τρέφω τόσο στο πρόσωπο του ίδιου όσο και στην οικογένειά του, θεωρώ ότι η πρώτη του θητεία στο τιμόνι του Δήμου ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, κυρίως όσον αφορά στην εκτέλεση μεγάλων τεχνικών έργων και στη διαφήμιση και προβολή της Ναυπακτίας ως τουριστικού προορισμού. 

 

Κυρίως για τους λόγους αυτούς, είμαι βέβαιη ότι οι συμπολίτες μου θα τον εκλέξουν και πάλι Δήμαρχο».

 

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Γεωργία (Γωγώ) Γιαννοπούλου είναι πτυχιούχος τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός.  Διαθέτει πιστοποιήσεις παρακολούθησης εξειδικευμένων σεμιναρίων στη σχεδίαση μέσω Η/Υ και στο social media marketing.  Εργάστηκε αρκετά χρόνια σε μεγάλες τεχνικές εταιρείες στην Πάτρα.

 

Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Παπασούλη, πλοίαρχο Α’ του Εμπορικού Ναυτικού και έχουν μία κόρη, μαθήτρια Λυκείου και  Πρωταθλήτρια Ελλάδος στη ρυθμική γυμναστική με πολλές διακρίσεις και στο εξωτερικό.

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου