ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΕ ΤΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ


 Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Θοδωρή Κουκούτση, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 


 

«Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

ΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ»

 

 

Ο Θοδωρής Κουκούτσης δήλωσε σχετικά: «Η επιθυμία μου, αλλά και το χρέος που νιώθω ως δημότης της Ναυπακτίας, να προσφέρω στον τόπο όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένεια μου, με οδήγησαν να συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Δημάρχου Βασίλη Γκίζα.

 

Η ενασχόληση με τα κοινά για εμένα έχει την έννοια του συνόλου και είναι το μέσον για να γίνει, ο καθένας από εμάς, ουσιαστικός, παρεμβατικός, αποτελεσματικός και συνδημιουργός μιας καλύτερης επόμενης ημέρας για τα παιδιά και τον τόπο μας».

 

Βιογραφικό

Ο Θοδωρής Κουκούτσης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στην Ναύπακτο με καταγωγή από τη Στράνωμα της Δημοτικής Ενότητας Πυλήνης. Είναι υπαξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και υπηρετεί στην Π.Υ. Ναυπάκτου. Ασχολείται με τα κοινά από το 2006 και διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος κατά τη δημοτική θητεία 2006-2010. Είναι εκλεγμένο μέλος στην Πανελλήνια Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων από το 2009 έως και σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Βίβιαν Χριστιά και έχει δύο παιδιά.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου