ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δυσαρεστημένοι οι ευεργέτες της Ναυπακτίας και η Ομογένεια με την Δημοτική Αρχή Γκίζα


 

Δυσαρεστημένοι οι Ευεργέτες  της Ναυπακτίας  και η Ομογένεια με την Δημοτική Αρχή Γκίζα

 

Πριν λίγες ώρες ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Νέας Υόρκης δημοσιοποίησε την ανακοίνωση του ως απάντηση στην κα.Γεωργία Δούνη  για την ανακοίνωση της στα social media ότι ξεχάστηκε ο ευεργέτης της πόλεως μας Δημήτριος Παπαχαραλάμπους με αφορμή την επέτειο θανάτου του.

 

Πιο συγκεκριμένα , η ανακοίνωση του Συλλόγου είναι η εξής:

 

Syllogos Aetoloakarnanonusa

10 ώρ.  · 

Αγαπητή μας Γεωργία Δούνη

Σαν πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Νέας Υόρκης δεν μπορώ και δεν πρέπει να μην πάρω θέση σε αυτή την συγκλονιστική ανάρτηση σου σχετικά με τον ευεργέτη της Ναυπάκτου και όχι μόνο αειμνήστου Παπαχαραλαμπους. Άλλωστε ήταν μέλος του συλλόγου μας όπως και εσύ που είχαμε την τιμή να σε ανακηρύξουμε επίτιμο μέλος μας στις 18-1-2023 σε επίσημη τελετή στην Νέα Υόρκη

Με αυτή την αρμοδιότητα σου αναθέτουμε να δημοσιοποιήσεις αυτή την ανάρτηση σε όλους τους αρμόδιους φορείς όπως τον Δήμο Ναυπακτίας, την Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου, το αρμόδιο φιλανθρωπικό ίδρυμα που φέρει το όνομα του αείμνηστου, τα μέσα ενημέρωσης και όπου αλλού κρίνεις ότι πρέπει να γίνει

Πέρα από το ότι είναι βεβήλωση νεκρού είναι συνάμα και αχαριστία στη μνήμη ενός ανθρώπου που έδωσε τόσο πολλά σε αυτή την πόλη..

Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια που έγινε μια σεμνή αλλά συγκινητική γιορτή στο Παπαχαραλάμπειο γήπεδο επι δημαρχίας Λουκόπουλου αν θυμάμαι καλά, στην μνήμη του είχα την τιμή να κάνω και εγώ μια ολιγόλεπτη ομιλία σαν ειδικός γραμματέας τότε της Ναυπακτιακής αδελφότητας..Από τότε δεν θυμάμαι να έγινε κάτι ανάλογο..Μα τόση απαξίωση ακόμα και στον Ιερό τάφο του? Μα τόση αχαριστία?

Τι παράδειγμα δίνουν και σε άλλους επίδοξους ομογενείς ευεργέτες και δωριείς?

Τα χωριά μας είναι γεμάτα από δωρεές συμπατριωτών ομογενών. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει..απεναντίας..Σαν ομογενείς νοιώθουμε ντροπή και απαξίωση..

Κάνουμε έκκληση να αποκατασταθεί η μνήμη του και να επανέλθουν οι γιορτές όπως παλιά..Στην μνήμη του Παπαχαραλάμπους τιμάτε η απαξιώνετε όλους τους ομογενείς που πρόσφεραν και προσφέρουν πρόθυμα όταν παρουσιάζεται ανάγκη..Ευχαριστώ πολύ

Γιάννης Καλτσάς Πρόεδρος συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Νέας Υόρκης






Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου