ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ στον Δήμαρχο Ναυπακτίας

 


Για μια ακόμη φορά ο απερχόμενος Δήμαρχος Ναυπακτίας καταφεύγει στην προσφιλή του τακτική των επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων, αλλά ως συνήθως «για την ταμπακιέρα κουβέντα»! Καθ’ όλα έγκριτος νομικός, προσπαθεί μέσα από την δημαγωγική του δεινότητα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Και ενώ στην ανακοίνωση του λέει «πολλά και χαριτωμένα» δεν δίνει καμία απάντηση,  παρά την υποτιθέμενη αγωνία του για δημόσιο διάλογο, για το Πρόγραμμα 1+1 και τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να πολιτεύεται και να προχωράει  στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του, μέσα από απίστευτες, ρουσφετολογικές πρακτικές, που μας γυρίζουν πολλές δεκαετίες πίσω!!!

 

Αγαπητέ απερχόμενε Δήμαρχε,

Δυστυχώς για εσάς ο κόσμος τώρα πια ξέρει. Μπορεί να συγκρίνει τις δυο Δημαρχιακές θητείες και το έργο που επιτελέστηκε κατά διάρκεια τους. Και αυτό είναι που σας τρομάζει και το κατανοούμε. Όμως δεν θα σας ακολουθήσουμε στο κακόγουστο σόου που προσπαθείτε να στήσετε, για «να σώσετε οτιδήποτε αν σώζεται»!

Και ναι η Αντιπολίτευση θα αποχωρεί από το Δημοτικό Συμβούλιο όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με απαράδεκτες πρακτικές «Μαυρογιαλούρου», γιατί εμείς σεβόμαστε και το ρόλο μας και το θεσμό! Και μην ανησυχείτε θα το έχετε και το …debate σας, όταν έλθει η ώρα!!! Και εκεί θα τα πούμε και θα τα αναλύσουμε όλα… Προς το παρόν έχουμε να ασχοληθούμε με ποιο σοβαρά πράγματα, μεταξύ των οποίων και με το πώς θα καταφέρουμε να βγάλουμε τον τόπο μας από το τέλμα στο οποίο συνειδητά, με τις επιλογές σας ως Δημοτική Αρχή όλα αυτά τα χρόνια, τον ρίξατε!

Γιατί μπορεί να προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια της κοινωνίας με έργα στο πόδι και της τελευταίας στιγμής, με πρωτοβουλίες «βιτρίνας», αλλά υποτιμάτε τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων της Ναυπακτίας.

 

Αγαπητέ απερχόμενε Δήμαρχε,

Προσπαθήστε να συνεχίσετε με αξιοπρέπεια και χωρίς δημαγωγικές κορώνες στα καθήκοντα σας για αυτό το μικρό διάστημα που έχει μείνει και ο κόσμος θα μας κρίνει για τα έργα μας και όχι για τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα»! Αρκετές ευκαιρίες χάθηκαν για τη Ναυπακτία επί θητείας σας…

 

Παναγιώτης Λουκόπουλος – Ενωτική Πρωτοβουλία


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου