ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με τη «Συνεργασία Πολιτών» ο Νάσος Δράκος-Βούλγαρης


 

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα ως δημοτικού συμβούλου του Νάσου (Αθανασίου) Δράκου-Βούλγαρη, δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω.

«Ξεκινήσαμε μαζί, προχωράμε μαζί»

Ο Νάσος (Αθανάσιος) Δράκος-Βούλγαρης δήλωσε σχετικά: «Στόχος της παράταξης μας, όπως υποδηλώνει το όνομά της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», υπήρξε και παραμένει δια της δημοτικής αρχής, η παραγωγή έργου και η  υγιής συνεργασία με όσους έχουν ως μοναδικό γνώμονα της ενασχόλησής τους με τα κοινά, το όφελος της Ναυπακτίας και μόνο.  Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα κατά τη διάρκεια της παρούσας θητείας, όπου η μεγάλη πλειοψηφία όσων συνεργάστηκαν μαζί μας συνεχίζουν να συμπλέουν με το ίδιο πνεύμα σύνθεσης και προσφοράς.

Αποδεικνύεται ότι, η κοινωνία της Ναυπακτίας δεν πείθεται πλέον από τις «Σειρήνες» του λαϊκισμού και από υπεραπλουστεύσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, τα οποία όντως υπάρχουν σε μια σειρά από τομείς. Πλέον, απαιτεί συγκεκριμένες προτάσεις και ακόμη περισσότερο λύσεις, που απευθύνονται στη λογική των πολιτών και όχι στο θυμικό τους.

Σε αυτό το πνεύμα, συνεχίζω, και εγώ προσωπικά, στο πλευρό του Δημάρχου Βασίλη Γκίζα αυτό που ξεκινήσαμε με μια μικρή παρέα και έχει εξελιχθεί σε μία μεγάλη παράταξη».


Βιογραφικό

 

Ο Δράκος-Βούλγαρης  Νάσος (Αθανάσιος)  γεννήθηκε το 1964  και κατοικεί στη Ναύπακτο με την σύντροφό του, την Ψυχολόγο     Χριστίνα Π. Παναγιωτίδη και την κόρη τους Ζωή. Ναυπάκτιος με ρίζες και στα Μαγκλαρέικα, τέως Δήμου Αντιρρίου και την Ελατού, τέως Δήμου Αποδοτίας.

Πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με  βαθμό (8,333), από την 12-10-1987.

Επαγγελματική Σταδιοδρομία.

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και μάχιμος Δικηγόρος από το 1987 μέχρι τον Ιανουάριο του 2016.

Από τον Οκτώβριο του 2015 έως το 2019 υπήρξε Επικεφαλής Αντιπρόσωπος στην Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή και Νοτιοανατολική Ευρώπη του EURAFRASIA GROUP, το οποίο σε Κοινοπραξία με China Africa Development Fund  (CADFund) της China Development Bank (CDB) και υπό την αιγίδα της World Bank και της UNESCO, δημιούργησαν τα Fund  με τις επωνυμίες Infrastructure Development Management (IDM) και China Overseas Infrastructure Development and Investment Corporation (COIDIC) που ασχολούνται με την χρηματοδότηση και υλοποίηση αναπτυξιακών έργων υποδομής και ενέργειας και πραγματοποιούν ήδη, σε περισσότερες από 25 χώρες του κόσμου, επενδύσεις άνω των 60 δισεκατομμυρίων Δολαρίων . 

Τα τελευταία 17 χρόνια δραστηριοποιείται και στον Θαλάσσιο Τουρισμό. Είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΙΟΝΙΑΝ ΓΙΩΤΙΝΓΚ Ν.Ε.Π.Α. και της LEPANTO SAILS Ν.Ε.Π.Α., με αντικείμενο τον θαλάσσιο τουρισμό μέσω της εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής και έδρα το Μεσολόγγι και την Ναύπακτο αντίστοιχα.

 

Διετέλεσε:

  • Μέλος του πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου την περίοδο 2002-2005. Πρώτος σε αριθμό ψήφων εκλεγμένος σύμβουλος.
  • Νομικός Παραστάτης -μεταξύ άλλων- μεγάλων Εταιριών, όπως η Κοινοπραξία Σήραγγας Ευήνου και η Κοινοπραξία Κατασκευής Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, με μεγάλη εμπειρία σε υποθέσεις Διοικητικής, Ποινικής και Εργατικής φύσης.  Επίσης Νομικός Σύμβουλος μεγάλων πολυεθνικών εταιριών όπως  SELI  S.P.A. (Ιταλία), JAEGER BAU GMBH (Αυστρία), MAUNSEL (Ηνωμένο Βασίλειο), VINCI (Γαλλία), Financial Sciences και EURAFRASIA (Η.Π.Α.) εκπροσωπώντας τις στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.
  • Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Ναυπάκτου το 2005-2006. Παραιτήθηκε του προβλεπόμενου μισθού.
  • Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΝ 2013-2014. Αμισθί.
  • Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.  και Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ναυπακτιακός Αστέρας την περίοδο 2004-2007.
  • Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Ναυπάκτου το 2003.
  • Πρόεδρος του «Συλλόγου Ναυπακτίων Φίλων του Περιβάλλοντος η Επιβίωση» την περίοδο 1989-1993.
  • Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ναυπάκτου την περίοδο 1992-1994.
  • Μέλος της Φ.Ι.Λ.Π.Α., της Αερολέσχης Αγρινίου, του Κυνηγετικού Συλλόγου Ναυπάκτου και πληθώρας άλλων συλλόγων.

 

Σήμερα είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου και μέλος του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ναυπάκτου.

Μιλά Αγγλικά στο υψηλότερο επίπεδο, με σχετικό πτυχίο από το 1979.

Σχετικά καλή γνώση Ιταλικής, Ισπανικής και Γαλλικής Γλώσσας.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολή πληροφορικής κατά το έτος 1989 .

Ενδιαφέροντα:  Ταξίδι, Βιβλίο, Τέχνες. Ελεύθερη και Αυτόνομη Κατάδυση και Υποβρύχια Αλιεία, Φιλοτελισμός, Μοντελισμός, Κλασσικά αυτοκίνητα, Αιωροπτερισμός, Ελεύθερη πτώση και σε νεαρή ηλικία στίβος και μπάσκετ. Μεγάλη αγάπη: η οικογένειά του.  

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου