ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με τη «Συνεργασία Πολιτών» η Ειρήνη-Αναστασία (Ρένα) Ταραμπίκου

 


Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Ειρήνης-Αναστασίας (Ρένας) Ταραμπίκου - Βακάλογλου, ιατρού-ειδικού παθολόγου, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

 

 

«Ο Βασίλης Γκίζας απέδειξε ότι διαθέτει ικανότητα και όραμα»

 

Η Ρένα Ταραμπίκου δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», Βασίλη Γκίζα να θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.  Και αυτό, γιατί ο Βασίλης Γκίζας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος πιστεύω ότι συγκεντρώνει όλα εκείνα τα θετικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ένας Δήμαρχος.  Κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του απέδειξε ότι διαθέτει την ικανότητα και το όραμα που απαιτούνται για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας.

Προσωπικά, έχω ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα κοινωνικά, ενώ στηρίζω την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό της υγείας στην κοινωνία μας».


 

Βιογραφικό

 

Η Ειρήνη-Αναστασία (Ρένα) Ταραμπίκου-Βακάλογλου γεννήθηκε στο Σικάγο των ΗΠΑ και μεγάλωσε κυρίως στην Αθήνα, με ρίζες από την Κάτω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας. Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και υπήρξε μέλος της φοιτητικής ομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας με κύρια δράση την ενημέρωση.

Άσκησε υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι. Ελευθέριανης του ΚΥ Ανω Χώρας και ολοκλήρωσε ειδικότητα Παθολογίας στο ΠΓΝ Πατρών. Υπήρξε επιστημονική συνεργάτης του Ογκολογικού Τμήματος ΠΓΝΠ, συμμετέχοντας στην διεξαγωγή πολυκεντρικών επιστημονικών μελετών διεθνούς εμβέλειας. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ναύπακτο από το 2015, ενώ παράλληλα συνεργάζεται επιστημονικά με την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού «Ευήνωρ» Αγρινίου και το Ογκολογικό Τμήμα του «Ολύμπιον» Γενική Κλινική Πατρών.

Ζει στην Ναύπακτο από τα πρώτα  ενήλικα χρόνια λόγω της αγάπης για την πόλη της. Είναι παντρεμένη με τον π.Κωνσταντίνο Βακάλογλου και μητέρα τριών παιδιών, της Αριάδνης, του Νίκου και του Δημήτρη.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου