ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με τη «Συνεργασία Πολιτών» ο Ντίνος Ζορμπάς


 Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Ντίνου Ζορμπά στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

 

 

«ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ»

 

Ο Ντίνος Ζορμπάς δήλωσε σχετικά: «Ο λόγος που συμμετέχω ως υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Δήμαρχο Βασίλη Γκίζα είναι το γεγονός ότι ο ίδιος έχει θέσει ως έναν από τους βασικούς στόχους του να καταστεί η Ναυπακτία τουριστικός προορισμός 365 μέρες το χρόνο.  

Ήδη έχουμε δει στην πράξη να επεκτείνεται σημαντικά η τουριστική σεζόν, με τα αποτελέσματα στην τοπική οικονομία να είναι αισθητά και προς τη θετική κατεύθυνση.  Επιδίωξη όλης της ομάδας της σημερινής διοίκησης του Δήμου Ναυπακτίας, είναι ο τόπος μας να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί ως προορισμός.

Επίσης, επιθυμώ τα ΑμεΑ να έχουν τη θέση που αξίζουν και προς αυτή την κατεύθυνση θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι».

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Ντίνος Ζορμπάς είναι Πρόεδρος της 1ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος με αρμοδιότητες για την εποπτεία και το συντονισμό των αρμοδιοτήτων για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς στο Δήμο Ναυπακτίας.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Ν.Αιτωλοακαρνανίας και Πρόεδρος του πρώτου Συλλόγου ΑμεΑ που ξεκίνησε στην Ναύπακτο. 

Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης στην Ναύπακτο για 25 χρόνια.

Είναι παντρεμένος με την Τάνια Τσούμα και έχουν δύο παιδιά.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου