ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με τη «Συνεργασία Πολιτών» η Κωνσταντίνα (Ντίνα) Πλούμη


 Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζαανακοινώνει την υποψηφιότητα της Κωνσταντίνας Πλούμη, δικηγόρου παρ' Αρείω Πάγω, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

 

«Το έργο της Δημοτικής Αρχής εγγύηση για την ανάπτυξη της περιοχής μας» 

Η Κωνσταντίνα Πλούμη δήλωσε σχετικά: «Η εμπειρία από την επαγγελματική και την αυτοδιοικητική μου ενασχόληση, καθώς και η συνεχής παρακολούθηση των προβλημάτων της Ναυπακτίας, στην οποία ζω εγώ και η οικογένειά μου, η γνώση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, με οδήγησαν, μετά από την τιμητική πρόταση, την οποία δέχθηκα από τον νυν Δήμαρχο, στην απόφαση της επανασχόλησής μου με τα δημοτικά πράγματα του τόπου μας.

Τάσσομαι δίπλα στον σημερινό Δήμαρχο κ. Βασίλη Γκίζα και τον συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών», καθώς το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής αποτελεί εγγύηση ανάπτυξης για την περιοχή μας. 

Επιβάλλεται η επανεκλογή του στην Δημοτική Αρχή της Ναυπακτίαςδιότιδιαθέτει όραμα, εργατικότηταεντιμότητα και σοβαρότητα, ενώ αντιμετώπισε αποτελεσματικά τις σοβαρές ανάγκες του τόπου μας, με έμφαση σε έργα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως με πλήρη διαφάνεια.

Απευθύνομαι, σε όλους τους συμπολίτες μου, ανεξαρτήτως πολιτικώνπεποιθήσεων, να συστρατευθούμε στον καλό αυτό αγώνα, για την ολοκλήρωση πραγματοποίησης του οράματος που έχει στην πράξη αποτυπωθεί τα τελευταία χρόνιαμέσω του οποίου η Ναυπακτία αναδεικνύεται πρωταγωνίστρια όλο και περισσότερο.  

Δεσμεύομαι δε προσωπικάότι θα συμβάλλω ουσιαστικά, στην συνέχιση και υλοποίηση αυτής της πορείας και σας καλώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας» 

 

Βιογραφικό 

 

Η Κωνσταντίνα Πλούμη είναι μάχιμη δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω από το 1989 μέχρι σήμερα. Ζει εδώ και 40 χρόνια στην πόλη της Ναυπακτου, συνεχώς, στην οποία έχει δημιουργήσει και την οικογένειά της, με τον κτηνίατρο Λάμπρο Πλούμη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο γιους, οι οποίοι επίσης δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Ναύπακτο.

Έχει ασχοληθεί με τα δημοτικά πράγματα της Ναυπακτίας, από το 1991 έως το 1998 και από το 2003 έως το 2006, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ως Αντιδήμαρχος σε πολλούς τομείς.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου