ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δύο νέες υποψηφιότητες με τη «Συνεργασία Πολιτών»

 

 Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος

 

 

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Παναγιωτόπουλου, Κοινωνιολόγου και Διοικητικού Διευθυντή του Συλλόγου ΑμεΑ «Αλκυόνη» στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

«Ο Βασίλης Γκίζας προσέδωσε στην πόλη εξωστρέφεια και προοπτική»

Ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος δήλωσε σχετικά: «Επέλεξα να συμμετάσχω ενεργά με την «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Βασίλη Γκίζα, καθώς θεωρώ ότι ως δημοτική αρχή προσέδωσε στην πόλη εξωστρέφεια και προοπτική. Υπάρχουν σίγουρα πολλά ακόμη βήματα να γίνουν και κλειδί σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί η ύπαρξη πολλών νέων ανθρώπων στην παράταξή του.

Δική μου επιθυμία είναι η πόλη να συνεχίσει να βελτιώνει τις υποδομές της, να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, με ταυτόχρονη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των μόνιμων κατοίκων. Συνεπώς, θεωρώ ότι η «Συνεργασία Πολιτών» διαθέτει όλα εκείνα τα εχέγγυα για να διατηρήσει η πόλη μας τη συνεχή ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων».

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος είναι Κοινωνιολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο, ενώ έλκει την καταγωγή του από τον Πόδο Ορεινής Ναυπακτίας. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (HRM) στο University οf Surrey. Εργάστηκε ως συντάκτης σε περιοδικά ειδικού τύπου, ενώ από το 2009 έως και σήμερα εργάζεται ως Διοικητικός Διευθυντής του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ», Ναυπακτίας και Δωρίδας  Επιπλέον, κατέχει τη θέση του Προέδρου του  Πολιτιστικού  Συλλόγου Απανταχού Ποδιωτών και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας.


Ανδριανή (Άντα) Καυκιά-Ζαΐμη

«Επιθυμώ να συμβάλω στην εξέλιξη και την ευημερία του Δήμου μας»

 

Η Άντα Καυκιά-Ζαΐμη δήλωσε σχετικά: «Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και ως υπέρμαχος των αξιών της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας και της κοινωνικής συνείδησης, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα, ως Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ναυπακτίας, συμπορευόμενη με την παράταξη «Συνεργασία Πολιτών». Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση που δέχτηκα από τον Δήμαρχο, κ.Βασίλη Γκίζα, τον οποίο στηρίζω, εκτιμώ και εμπιστεύομαι.

Υπόσχομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για να συμβάλω στην εξέλιξη και ευημερία του Δήμου μας και να φανώ αντάξια των προσδοκιών των πολιτών».

 

 

Βιογραφικό

 

Η Ανδριανή (Άντα) Καυκιά-Ζαΐμη είναι εκπαιδευτικός. Αποφοίτησε το 1991 από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ειδικεύτηκε στον τομέα των Ατόμων με Αναπηρία, με επιμορφώσεις στους τομείς της Εκπαίδευσης, της Κοινωνιολογίας, της Κλινικής Ψυχιατρικής. Εργάστηκε ως Νηπιαγωγός, εκπαιδεύτρια σε ΑΜΕΑ και εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ. Οργάνωσε,  συντόνισε και δίδαξε σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων γυναικών, του Υπουργείου Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας. Υπήρξε Υπεύθυνη στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Ναυπακτίας.

Είναι Πρόεδρος της ΚΕΔΝ (Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ναυπακτίας). Άσκησε επί σειρά ετών το επάγγελμα της εμπόρου στην πόλη της Ναυπάκτου. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ζαΐμη (κάτοχος της Εταιρίας ΜΕΚΑΖ-ΑΦΟΙ ΖΑΪΜΗ Α.Ε) και μητέρα δύο παιδιών (Πολιτικοί Μηχανικοί του ΕΜΠ).

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου