ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με τη «Συνεργασία Πολιτών» ο..... Ντίνος Τσουκαλάς


 Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Ντίνου Τσουκαλά στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

 

«Η ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ»

 

Ο Ντίνος Τσουκαλάς δήλωσε σχετικά: «Το 2019 συμπορευτήκαμε με τον Δήμαρχο Βασίλη Γκίζα έχοντας ως κοινό μας στόχο να βρισκόμαστε δίπλα στα προβλήματα της καθημερινότητας του κάθε συμπολίτη μας και να θέσουμε τη Ναυπακτία σε τροχιά ανάπτυξης. 

Η ομάδα που δημιουργήσαμε εργάστηκε από την πρώτη στιγμή, συστηματικά, με σχέδιο και όραμα, αλλά κυρίως με αγάπη και μεράκι για τον τόπο μας και, όλοι μαζί, καταφέραμε να κάνουμε σημαντικά βήματα.  Επιδείξαμε εξωστρέφεια, αναβαθμίσαμε τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις, βελτιώσαμε τις σχολικές υποδομές και παραδώσαμε στους νέους μας καινούργιους αθλητικούς χώρους, φιλοξενήσαμε σπουδαία και διεθνούς εμβέλειας αθλητικά γεγονότα, δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε να δημιουργούμε υποδομές.  Κυρίως όμως, και είμαι ευγνώμων προς όλη την ομάδα μας για αυτό, από την πρώτη στιγμή, καταβάλλαμε προσπάθεια ώστε να βρισκόμαστε δίπλα στα προβλήματα του κάθε πολίτη της Ναυπακτίας.

Οι προκλήσεις που έρχονται είναι πολλές.  Για το λόγο αυτό, θα είμαι και πάλι παρών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Βασίλη Γκίζα και ζητώ τη στήριξή σας για να παραμείνει η Ναυπακτία στη θέση που της αξίζει.  Να παραμείνει στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.

Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα».

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Ντίνος Τσουκαλάς γεννήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Είναι σήμερα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, που περιλαμβάνει τα Τμήματα Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Τουρισμού.  Είναι επίσης Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπακτίας.

Εκλέγεται αδιάλειπτα δημοτικός σύμβουλος από το 2010. 

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Καφε-Εστιατόρων «Ο Ανεμογιάννης».

Έχει υπάρξει Πρόεδρος του «Ναυπακτιακού Αστέρα» και του «Αποδοτού» Άνω Χώρας.

Είναι παντρεμένος με την Αντωνία Παπαχριστοδούλου.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου