ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: Με τη «Συνεργασία Πολιτών» ο Αντώνης Μπέκος

 


Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Αντώνη Μπέκου, καθηγητή Πληροφορικής και Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να προσφέρω στον τόπο μας»

Ο Αντώνης Μπέκος δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στην τιμητική πρόταση του Δημάρχου Βασίλη Γκίζα να γίνω μέλος της παράταξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και να διεκδικήσω την εκλογή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ναυπακτίας στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και δημιούργησα την οικογένειά μου στην πόλης μας που επέλεξα να επιτελέσω το λειτούργημα του εκπαιδευτικού τα τελευταία 22 χρόνια. Είμαι καθηγητής Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με οργανική θέση στο 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου και από το  2012 είμαι Διευθυντής στο 2ο Γυμνάσιο όπου θα συνεχίσω και τα επόμενα 4 χρόνια. Αισθάνομαι την ανάγκη να προσφέρω στον τόπο μας με τις γνώσεις και την εμπειρία μου αλλά και με διάθεση ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας».

 

Βιογραφικό

Ο Αντώνης Μπέκος γεννήθηκε το 1973.  Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής και  κάτοχος μεταπτυχιακού με τίτλο «Εκπαιδευτική Ηγεσία, Διοίκηση και Αναδυόμενες Τεχνολογίες». 

Έχει λάβει Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας - ΑΣΠΑΙΤΕ Πάτρας, Πιστοποιητικό στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) - ΑΣΠΑΙΤΕ Πάτρας και Πιστοποίηση Β2 Επιπέδου ΤΠΕ - Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.  Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής εργάστηκε και ως Αναλυτής-Προγραμματιστής στην Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων Η/Υ και Πληροφορικής, ενώ έχει συμμετάσχει σε πληθώρα Προγραμμάτων Επιμόρφωσης και έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων, εκπαιδευτικού, κατά κύριο λόγο, ενδιαφέροντος.

Σήμερα είναι Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, Συντονιστής του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ “Protect Ecosystem and Life” και Μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπακτίας.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου Αθηνά Αναστασιάδου και έχουν δύο παιδιά.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου