ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με τη «Συνεργασία Πολιτών» ο Άγγελος Σταυρόπουλος


 

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Άγγελου Σταυρόπουλου, οικονομολόγου, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

«ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,

ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»»

Ο Άγγελος Σταυρόπουλος δήλωσε σχετικά: «Ο λόγος που συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές είναι διότι τις θεωρώ ίσως από τις κρισιμότερες των τελευταίων δεκαετιών για το μέλλον του Δήμου μας.  Η ύπαρξη των χρηματοδοτικών εργαλείων, η ανάγκη του ψηφιακού μετασχηματισμού αλλά και η πολιτική συγκυρία συνθέτουν ευκαιρίες που με τους κατάλληλους ανθρώπους, αλλά και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, μπορούν να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, άρα και για όλους μας.  Στόχος μας, εκτός από τη βελτίωση της καθημερινότητας, είναι να μπουν και οι βάσεις για ισόρροπη ανάπτυξη. Πεποίθησή μου είναι ότι οι πολίτες στις κάλπες του ερχόμενου Οκτώβρη θα πρέπει να επιλέξουν με ποιον και ποιους θα «περάσουν» στη νέα εποχή που ανατέλλει.

Για ποιο λόγο συμπορεύομαι με τον Βασίλη Γκίζα και τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Συμμετέχω στην παράταξη διότι, ενώ είναι μία πολυσυλλεκτική ομάδα, ταυτόχρονα έχουμε κοινή βάση και απόψεις για τους κύριους στόχους σχετικά με το πού πρέπει να πάει ο τόπος μας τα επόμενα χρόνια. Τόσο η δημοτική ομάδα της παρούσας θητείας, όσο και οι προσθήκες που γίνονται καθημερινά, είναι συμπολίτες μας ικανοί, με εμπειρία και αξιοσημείωτη προσωπική διαδρομή στον επαγγελματικό του χώρο ο καθένας, που όλοι μαζί, υπό το νυν Δήμαρχο κ. Βασίλη Γκίζα, πρώτα και κύρια σεβόμαστε τους πολίτες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε. Εφόσον επέλεξα να δηλώσω παρών στις ερχόμενες εκλογές, αποτελούσε μονόδρομο για εμένα η συμμετοχή στη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»».

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Άγγελος Σταυρόπουλος είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση και την οικονομία. Εργάζεται στη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για τη Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την ‘Ήπειρο και τα Ιόνια νησιά, η οποία διαχειρίζεται το ΕΣΠΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από τη θέση του συντονιστή και υπευθύνου ομάδων έργου που υλοποιούν δράσεις που χρηματοδοτούνται από την Ε.Ε. 

Έχει διατελέσει μέλος σε διοικητικά συμβούλια οργανισμών και ανωνύμων εταιρειών, δημοτικός σύμβουλος επί Δημαρχίας Θανάση Παπαθανάση, εκλεγμένο μέλος στη συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, εκλεγμένο μέλος στη διοίκηση του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου και στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Προσφάτως επιλέχθηκε μέλος του ολιγομελούς board of advisor του Κυβερνήτη της Ahepa Hellas. 

Είναι 45 ετών και είναι παντρεμένος με την Αθηνά Κατσίκα με την οποία έχουν τρία παιδιά.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου