ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"ΜΑΖΙ για τη ΔΩΡΙΔΑ" Νέες υποψηφιότητες


 Η παράταξη  "μαζί για τη Δωρίδα" ισχυροποιείται καθημερινά. Ανακοινώνει σήμερα δύο ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Την Παναγιώτα Θεοδωροπούλου - Λυμπέρη για τη Δημοτική Ενότητα Ευπαλίου και τον Νικόλαο Αρβανίτη για τη Δημοτική Ενότητα Τολοφώνας. 

Πρόκειται για δύο ανθρώπους με σημαντική συνεισφορά στην περιοχή  και υψηλά γνωσιακά στοιχεία που μπορούν να προσδώσουν επιπρόσθετη αξία στην καλυτέρευση του Δήμου. 

Τους ευχαριστούν για την υποστηρικτική τους δράση σε αυτή την κοινή προσπάθεια και τους ευχονται καλή επιτυχία!

Παναγιώτας Θεοδωροπούλου - Λυμπέρη

Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Δ. Ενότητα Ευπαλίου

Ονομάζομαι Παναγιώτα Θεοδωροπούλου - Λυμπέρη. 

Γεννήθηκα στις 22-11-1982 στην Αθήνα με καταγωγή από το Τρίκορφο Δωρίδας.

Είμαι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Λυμπέρη, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στη πόλη της Ναυπάκτου και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά τον Ευθύμιο, τον Κωνσταντίνο και τον Άγγελο.

Μεγάλωσα στην Ηλιούπολη όπου και τελείωσα το Λύκειο.

 

Σπούδασα Λογιστική στο ΤΕΙ Μεσολογγίου με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστημιακό τμήμα Πατρών Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Παρακολούθησα σεμινάρια Γραμματειακής Υποστήριξης ERP και οργάνωσης γραφείου  καθώς και σεμινάρια “Αξιοποίηση Πολιτιστικής Κληρονομιάς” στο πρόγραμμα δια βίου μάθησης του Δήμου Δωρίδας.

Κατέχω πτυχίο Αγγλικής γλώσσας Michigan Lower και χρήσης υπολογιστή ECDL.

 

Εργάστηκα για χρόνια ως λογίστρια στο  γραφείο του Σωτηρίου Τσιλιγιάννη στη Ναύπακτο καθώς και στην επιχείρηση του συζύγου μου.

 

Από το 2020 ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου  σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη, τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων  προσπαθούμε να συμβάλλουμε στα μέγιστα τόσο στη πολύπλευρη διαπαιδαγώγηση όσο και στη ψυχαγωγία των παιδιών μας.

 

Από το 2021 είμαι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τρικόρφου και μέσω της θέσης μου αυτής πέρα από τα πολιτιστικά δρώμενα, δραστηριοποιούμαι και με την προώθηση των μονοπατιών των εξοδιτών Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής, με σκοπό την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής, της ιστορίας των παλαιών εκκλησιών και μοναστηριών και κατ’ επέκταση την προώθηση διαφόρων μορφών τουρισμού, όπως θρησκευτικού, πεζοπορικού, αθλητικού, κλπ.

 

Η ενασχόληση μου με τον πολιτιστικό τομέα με σκοπό την διαφύλαξη της παράδοσης του τόπου μου, το ενδιαφέρον μου για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, οι ανησυχίες μου ως γονιός για το μέλλον των παιδιών μας, σε συνδυασμό  με την πληθώρα προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στη  καθημερινότητα τους οι συνδημότες μου, με οδήγησαν στην ευσυνείδητη απόφαση να ασχοληθώ ενεργά στη Τοπική Αυτοδιοίκηση με την παράταξη του Δημήτρη Γιαννόπουλου, ενός ικανού και έμπειρου ανθρώπου, με όραμα, τόλμη, εργατικότητα και αποφασιστικότητα.

 

Κοιτάμε μπροστά και όλοι 

Μαζί για τη Δωρίδα 

Για έναν ισχυρό, λειτουργικό και αποτελεσματικό Δήμο !!!!


Βιογραφικό Σημείωμα

Νικόλαου Αρβανίτη 

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου

Δ. Ενότητα Τολοφώνας



Γεννήθηκα στις 17/3/68 στο Μαλανδρίνο Φωκίδος από γονείς εκπαιδευτικούς που για μεγάλο χρονικό διάστημα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε περιοχές του δήμου Δωρίδος.

Είμαι παντρεμένος με την Δέσποινα Καμαρίδη, εργαζόμενη επί χρόνια στον τραπεζικό κλάδο και έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά τον Δημήτρη απόφοιτο των εκπαιδευτηρίων Ι. Μ. Παναγιωτόπουλου,  στο δεύτερο έτος σήμερα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τη Χρυσάνθια  στο γυμνάσιο των οικείων εκπαιδευτηρίων.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος δημόσιας διοίκησης κατεύθυνσης οικονομίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (MASTER)  στη δημόσια διοίκηση και οικονομία στην Αγγλία στο πανεπιστήμιο του Southampton.

Είμαι κάτοχος πολλών διπλωμάτων και πιστοποιήσεων  αναφορικά με την φορολογία των επιχειρήσεων, την εταιρική διακυβέρνηση και ασφάλεια  καθώς και τον  χειρισμό μηχανογραφικών  προγραμμάτων.  Έχω συμμετάσχει στην ανάλυση και εφαρμογή όλων των  module του SAP  (S4HANNAARIBACONCOURWAREHOUSE MANAGEMENT) σε διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα και εταιρείες.Ξεκίνησα την καριέρα μου στον πολυεθνικό όμιλο KPMG PEAT MARWICK ΑΕ, στο τμήμα Tax and Accountings όπου προσέφερα τις υπηρεσίες μου σε έναν ευρύ κλάδο Πολυεθνικών εταιριών μερικές εκ τον οποίων ήταν η CHASE MANHATAN BANK τραπεζικώς κλάδος, η ΑΤ&Τ τηλεπικοινωνίες, η MEDITERANEAN OIL Πετρελαϊκή, κατασκευαστικές όπως η CRISTIANI NIELSEN και η MAUNCEL LIMITED η οποία είχε την επίβλεψη κατασκευής της γέφυρας Ρίου Αντίρριου.

Στην συνέχεια εργάστηκα ως Οικονομικός Διευθυντής σε εταιρείες  εισηγμένες τόσο στο ελληνικό όσο και σε ξένα χρηματιστήρια όπως του  ΟΜΙΛΟΥ ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΥ και της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ. Τα τελευταία έντεκα χρόνια είμαι Διευθυντικό  Στέλεχος της Οικονομικής Διεύθυνσης του Ομίλου των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ (HELLENIC ENERGY SA).

Διετέλεσα και διατελώ εκτελεστικό μέλος ΔΣ καθώς και σύμβουλος σε εταιρίες (ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ ΑΤΕ, ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΑΕ, ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ ΑΕ, ENVIRODENT SA Ναυτιλιακές ΕΚΟ κ.α.)

Εκπροσώπησα τις εταιρείες που εργαζόμουνα σε πολλούς επαγγελματικούς φορείς και οργανώσεις όπως ΣΕΒ, ΣΕΠΕ κλπ. Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου  Ελλάδος με δικαίωμα Υπογραφής Α’ Τάξης.

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Κουλούλα την τετραετία 2014 - 2019   

 Διατελώ Α’ Αντιπρόεδρος σήμερα στην Δωρική Αδελφότητα.

Διαχρονικά από όλες τις θέσεις όπου υπηρέτησα στάθηκα αρωγός των νέων ανθρώπων του νομού μας για εξεύρεση εργασίας που θα τους έδινε την ευκαιρία να ελπίζουν στην μέγιστη επαγγελματική εξέλιξη και σε μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Προτεραιότητα  με την ανάληψη της διακυβέρνησης του δήμου από την ομάδα των ανθρώπων “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΙΔΑ” είναι η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του δήμου, η αξιοποίηση των εμπειριών και των τεχνογνωσιών του προσωπικού του και η εκπαίδευση του ώστε να εξυπηρετήσει στο μέγιστο και με ποιοτικές υπηρεσίες τους συμπολίτες μας.

Στόχος μας είναι  η ανάκτηση της εμπιστοσύνης προς τις υπηρεσίες που  θα προσφέρει ο δήμος προκειμένου να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον των νέων και των επαγγελματικών ομάδων για ευρύτερη συμμετοχή στα κοινά και στην εκπροσώπηση των συμφερόντων τους.

Τέλος προσβλέπουμε στην αξιοποίηση των πρωτόγεννων τομέων του δήμου με την συμμετοχή και εκμετάλλευση όλων των παραγωγικών φορέων και την εξεύρεση των μέγιστων συνεργειών ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή ανάπτυξη.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΙΔΑ, ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου