ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με τη «Συνεργασία Πολιτών» ο Γιάννης Λώλος

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γιάννη Λώλου στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

 

 

«Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΖΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ»

 

Ο Γιάννης Λώλος δήλωσε σχετικά: «Η πρόταση του Δημάρχου να θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές με τιμά ιδιαίτερα, καθώς πιστεύω ότι ο Βασίλης Γκίζας είναι ο συνδυασμός «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».  Κατά τη διάρκεια της θητείας του, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα.  Ιδιαίτερα δε, στην υλοποίηση της δημιουργίας του Εργαστηρίου του ΕΠΑΛ, στο οποίο υπηρετώ ως εκπαιδευτικός τα τελευταία 20 χρόνια, και στη δημιουργία του Εσπερινού ΕΠΑΛ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή έδειξαν ενδιαφέρον για τα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών όλων των Δημοτικών Ενοτήτων της Ναυπακτίας και ιδιαίτερα του Τοπικού Διαμερίσματος Γαλατάόπου έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται σημαντικά έργα».

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Γιάννης Λώλος κατάγεται από την ορεινή Ναυπακτία και το Γρηγόρι.  Διαμένει μόνιμα στην Κοινότητα Γαλατά.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης και τα τελευταία 20 χρόνια είναι εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Ναυπάκτου με την ειδικότητα του Μηχανολόγου.

Έχει δύο παιδιά, μία κόρη και έναν γιο. 

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου