ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: Με τη «Συνεργασία Πολιτών» η (Λένα) Κονδύλω Δημοπούλου


 Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα της (Λένας) Κονδύλως  Δημοπούλου, υπαλλήλου και Επίτιμης Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντιρρίου «Το Καστέλλι», στην Εκλογική Περιφέρεια Αντιρρίου.

 

 

«Ο πολιτισμός συμβάλει στην ανάπτυξη του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας»

 

Η (Λένα)  Κονδύλω  Δημοπούλου δήλωσε σχετικά:   «Είναι τιμή και χαρά για εμένα να συμμετέχω στη δημοτική παράταξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Δημάρχου Βασίλη Γκίζα

Το ενδιαφέρον μου και η αναγνώριση των προβλημάτων της τοπικής μας κοινωνίας, με οδήγησαν να ασχοληθώ με τα κοινά, ώστε να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάπτυξη της Δημοτικής Ενότητας Αντιρρίου και της Ναυπακτίας ευρύτερα.

Μέσα από τη δεκαετή εμπειρία μου ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντιρρίου «Το Καστέλλι», έχω αντιληφθεί τη σημαντικότητα του πολιτισμού. 

Τα τελευταία χρόνια, έχουν γινεί πολύ σημαντικά βήματα με την αναβάθμιση των πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχει θέσει σε προτεραιότητα η σημερινή δημοτική αρχή και πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα. 

Η ανάδειξη και προβολή της υλικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς και η σύνδεσή της με την τοπική κοινωνία και οικονομία ισχυροποιεί και προβάλει τα πλεονεκτήματα κάθε τόπου, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού και της οικονομίας.

Επιπλέον, η σύνδεση των μνημείων με τουριστικές-πολιτιστικές διαδρομές βιωματικού χαρακτήρα, μπορούν να αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα και συνολικά την ταυτότητα ενός τόπου».

 

Βιογραφικό

 

Η (Λένα) Κονδύλω Δημοπούλου γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στο Αντίρριο.  Από το 1979 έως το 1985 έζησε στο εξωτερικό. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στο Αγρίνιο έως το 1990.  Στη συνέχεια, εργάστηκε  αρχικά στο υποκατάστημα της Interamerican στο Μεσολόγγι και στη συνέχεια επί 10ετία στα κεντρικά γραφεία της Ιnteramerican στην Πάτρα.  Από το 2003 έως το 2012 διατηρούσε δική της εμπορική επιχείρηση στην Ναύπακτο.  Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων marketing, υπολογιστών, εξυπηρέτησης πελατών, χρηματοοικονομικών και πωλήσεων.

Σήμερα είναι Επίτιμη Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντιρρίου «Το Καστέλλι».  Το 2012 πρωτοστάτησε στην επανίδρυση του Συλλόγου και για 10 έτη υπήρξε Πρόεδρος, με πλήθος εκδηλώσεων που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στα πολιτιστικά δρώμενα του Αντιρρίου.

Έχει ένα γιο και είναι παντρεμένη με τον Μάριο Σταματίου.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου