ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Με τη «Συνεργασία Πολιτών» ο Νίκος Ραυτόπουλος


 

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Νίκου Ραυτόπουλου, Δικαστικού Υπαλλήλου και Προϊσταμένου του Ειρηνοδικείου Μεσολογγίου, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

«Θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε όλοι και να αναλάβουμε ενεργή δράση»

Ο Νίκος Ραυτόπουλος δήλωσε σχετικά: «Σε μια εποχή απαξίωσης της πολιτικής ζωής και αδιαφορίας για τα κοινά θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε όλοι και να αναλάβουμε ενεργή δράση. Στα πλαίσια αυτά και αφού εξέτασα με καθαρά πολιτικούς όρους την πρόσκληση του φίλου από παλιά Βασίλη Γκίζα διαπίστωσα ότι :

1.       Κατάφερε μέσα στην τετραετία που πέρασε να συνθέσει.  Ομογενοποίησε σε μια παράταξη την πλειοψηφία που σχηματίστηκε  μετά τις εκλογές, χωρίς κλυδωνισμούς και εντάσεις.

2.       Λειτούργησε δύο χρόνια, λόγω covid, με ένα κράτος «νεκρό», χωρίς υπηρεσίες και προϋπολογισμό και παρόλα αυτά ανταπεξήλθε.

3.       Νοιάστηκε για το σύνολο του Δήμου διαχέοντας ισόρροπα τους πόρους στην πόλη και στα χωριά.

4.       «Έβγαλε» προς τα έξω τον τόπο μας, ο οποίος σήμερα αποτελεί έναν απ’ τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς.     

5.       Δεν διαχώρισε τους πολίτες σε «δικούς μου» και των «άλλων».

Με αυτά τα κριτήρια, κυρίως,  αποφάσισα να συμμετέχω στην προσπάθεια προκειμένου να συνδράμω μεταξύ άλλων να «σπάσει» και η παράδοση που δεν θέλει Δήμαρχο για δεύτερη τετραετία στον τόπο μας».

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Νίκος Ραυτόπουλος γεννήθηκε το 1964. Το 1989 διορίζεται Δικαστικός Υπάλληλος στο Πρωτοδικείου Αθηνών, στη συνέχεια μετατίθεται στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου για 4 χρόνια και μετέπειτα στο Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου  όπου υπηρέτησε 28 χρόνια από τα οποία τα 9 ως Προϊστάμενος. Σήμερα είναι προϊστάμενος του Ειρηνοδικείου Μεσολογγίου.

Διετέλεσε: 

  • 1984 - 1988 Μέλος του ΚΕ.ΣΥ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (ΟΣΥΝ)
  • Επί 7 διετίες Μέλος του προεδρείου και ΔΣ της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΔΥΕ).
  • Μέλος του προεδρείου και του ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Μεσολογγίου καθώς και διάφορων πολιτιστικών, αθλητικών σωματείων κλπ.

·         2003 - 2006 Αντιδήμαρχος Ναυπάκτου

  • 2008 - 2010 μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου  Δικαστικών Υπαλλήλων Εφετείου Πατρών.

 

Είναι παντρεμένος με την Δικαστική Υπάλληλο Σοφία Ζησιμοπούλου και έχουν δύο αγόρια.  

 

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου