ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με τη «Συνεργασία Πολιτών» ο Θεοφάνης (Φάνης) Καλπακιώρης

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Θεοφάνη (Φάνη) Καλπακιώρη, απόστρατου της Ελληνικής Αστυνομίας και Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Δάφνης, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

 

 

«Αδήριτη ανάγκη η ενεργή συμμετοχή όλων μας»

 

Ο Θεοφάνης (Φάνης) Καλπακιώρης δήλωσε σχετικά: «Μέσα από τη δραστηριότητά μου ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Παλαιοχωρακίου και στη συνέχεια και έως σήμερα ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δάφνης -γενέτειρας της συζύγου μου Βασιλικής Παπαδούλα και τόπου κατοικίας μας- διαπίστωσα ότι είναι αδήριτη ανάγκη ο εθελοντισμός και η ενεργή συμμετοχή όλων μας τόσο στην πολιτιστική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου μας.

 

Όχι μόνο για τα μεγάλα έργα, αλλά και για όλα εκείνα που επηρεάζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα  της ζωής μας.

Για το λόγο αυτό  αποφάσισα να συμπορευτώ στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές με την παράταξη του Δημάρχου Βασίλη Γκίζα «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με ζέουσα διάθεση και αστείρευτο ενδιαφέρον για ό,τι αφορά στη ζωή και στα προβλήματα των συμπολιτών μου».

 

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Θεοφάνης Ε. Καλπακιώρης υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία για περισσότερο από 30 χρόνια. 

 

Γεννήθηκε στο Παλαιοχωράκι Ναυπακτίας και στα γυμνασιακά του χρόνια μετακόμισε στην Ναύπακτο. Στη συνέχεια, φοίτησε σε σχολή ηλεκτρολόγων στην Πάτρα εργαζόμενος παράλληλα σε διάφορες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

 

Το 1981 εισήχθη στη σχολή της Ελληνικής Αστυνομίας στη Ρόδο όπου και υπηρέτησε το Σώμα από διάφορες επιτελικές θέσεις. Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, ασχολήθηκε με τον τομέα του τουρισμού και συμμετείχε ως εθελοντής σε ποικίλες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.  Μετά τη συνταξιοδότησή του το 2010 επέστρεψε στη γενέτειρά του.

Απέκτησε δύο παιδιά,τον Ευθύμιο, Ψυχολόγο και την Ειρήνη, Φιλόλογο.

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου