ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ Δημοτική Αρχή δια..... χρονική!




Αρχή δια.... χρονικής "είσπραξης" μπορεί να χαρακτηριστεί ο Δήμος Ναυπακτίας που "ξέθαψε" Παραβάσεις ΚΟΚ ...20ετίας και πλέον!

Για το αληθές της υπόθεσης, το εικονιζόμενο Ειδοποιητήριο προς δημότη για κάποια παράβαση που Βεβαιώθηκε στις 27/1/2002!!!!

Φυσικά δεν είναι ο μοναδικός δημότης (όποιος είναι εν ζωή βέβαια ή αφήνει... κληρονόμους) που έλαβε παρόμοιο "ραβασάκι' για να καταβάλλει και το τελευταίο του σεντ για "ενίσχυση" του Ταμείου του Δήμου Ναυπακτίας και των.... Αιρετών αυτού! Έχουν έξοδα οι άνθρωποι λόγω προεκλογικής περιόδου στην Τ.Α.

Ακόμα εικάζεται ότι αρκετοί συμπολίτες μας, λόγω της οικονομικής κρίσης, να μην έχουν σήμερα αυτοκίνητο στην ιδιοκτησία τους!


Βέβαια, κανείς, ούτε Αστυνομία ούτε Δήμος μπήκε ποτέ στον κόπο να εξετάσει το αληθές της κάθε Βεβαίωσης Παράβασης! Όλοι πείθονται(;) στα αναφερόμενα του "οργάνου"! Παράδειγμα;  Η φωτό:
Το διπλοσταθμευμένο αυτοκίνητο είναι "Δημοσιογραφικό", έχει ανοιχτά παράθυρα (άρα δεν ήταν παρκαρισμένο), ο οδηγός φωτογραφίζει την εξουσία (άρα δεν ήταν ΑΠΩΝ όπως γράφει η Βεβαίωση)  και το κυριότερο; Δεν κατέγραψε παράβαση στα υπόλοιπα διπλοπαρκαρισμένα...  Ήταν γνωστοί του!

Η τότε Δημ. Αρχή Ναυπακτίας, κρίνοντας ίσως από το "κυκλοφοριακό μπάχαλο" της πόλης δεν τόλμησε να ζητήσει απο τους πολίτες το βεβαιωμένο πρόστιμο και βρέθηκαν οι σημερινοί Άρχοντες (μετά από 20 και χρόνια) να τα αναζητήσουν !!!

Άρχοντες... ΝΑΙ Για λίγους μήνες ακόμη!... Εκπρόσωποι της Κοινωνίας όμως... ΟΧΙ! Είχα φροντίσει να το αποδείξουν από την πρώτη μέρα της ανάληψης της ΕΞΟΥΣΙΑΣ που την κατελαβαν λόγω συγκυριών την 1η Σεπτέμβρη 2019!!

Τότε, αμέσως δηλ. στις 18/9/2019, (18 ημέρες  απο της αναλήψεώς του) ο νυν δήμαρχος και ο επιτελικός Οικονομικός Αντιδήμαρχος (Επάγγελμα .... Δικηγόρος) προέβησαν σε ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ μισθών και συντάξεων για τις ίδιες παραβάσεις ΚΟΚ..  Άλλο αν κατόπιν πιέσεων επέστρεψαν τα κατασχεθέντα!

Μιλάμε για τέτοιες συμπεριφορές "αγάπης προς τους δημότες τους"!

Και το άκρον άωτον είναι ότι με κάτι τέτοια θελουν να... επανεκλεγούν στα αξιώματα που κατέχουν!

Όσο για την κατάσταση με το κυκλοφοριακό που επικρατεί στη Ναύπακτο όλη αυτή την 4ετία; Ποιός νοιάζεται; Ίσως μάλιστα και να τους... βολεύει εισπρακτικά!

Δές τε ενδεικτικές φωτο από το κυκλοφοριακό  και βγάλτε μόνοι τα σημπεράσματά σας!

Το λεωφορείο ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο για να περάσει... Κατάντια αλλά... ημέτερη! Μόνο τα δημοσιογραφικά εμποδίζουν που σταματούν για μια επικαιρη φωτό!

Το κυκλοφοριακό χάος, δεν ενοχλεί το πλήρωμα του περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να επέμβει!

Αυτοκίνητο του Δήμου κλείνει πάροδο στο λιμάνι... Εξουσία γαρ 

Τώρα, αν πιστεύετε ότι όλα γίνονται από την Ναυπακτιακή αρχή δια τα έργα στις Πλατείες, κάντε λάθος! Αυτά θα τελειώσουν τον Οκτώβρη που έχουμε Εκλογές στην Τ.Α. και ας έχουν αρχίσει μήνες τώρα για να εμπεδώσουμε το άξιον της εργατικότητας των Αιρετών μας ώστε να μας υφαρπάξουν ξανά την ψήφο...  Αμ... δε;!

Και κάτι τελευταίο για σήμερα...  
Μετά απο 20+  χρόνια εσείς θα θυμόσαστε ότι δεν πληρώσατε κάποιο πρόστιμο που σας είχε επιβληθεί;

Ρωτάω ακόμα και τον Δήμαρχο....

Επειδή όμως, έχουμε ήδη και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις Ειδοποιητηρίων από τον Δήμο Ναυπακτίας και βλέποντας το σημερινό μπάχαλο στην πόλη....
Θα επανέλθουμε σύντομα.... Και θα επανερχόμαστε μέχρι την 8η Οκτωβρίου...

Μπας και αλλάξει κάτι////



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου