ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ δημοτικού Συμβούλου Ιατρού ΚΙΟΥΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 


Με Επιστολή που απέστειλε πριν λίγο στον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Ναυπακτίας κ. Γ. Σιμάκη, ο δημ. Σύμβουλος Ιατρός κ. Αθαν. Κιούσης δηλώνει ότι "Ανεξαρτικοποιείται"   από την παράταξη «Πρωταγωνιστής ο Άνθρωπος» με την οποία εξελέγη το 2019 και ως εκ τούτου αποστασιοποιείται και από την Συναργασία της εν λόγω Παράταξης με αυτή του Δημάρχου....

Η ακριβής επιστολή του κ. Κιούση έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

                                                         Δήμου Ναυπακτίας

                                                      κ. Σιμάκη Γεώργιο

 

 

Ναύπακτος, 21-06-2023

Κύριε Πρόεδρε,

 

Με την παρούσα επιστολή μου και θεωρώντας ότι ένας ιδιαίτερος κύκλος έχει κλείσει, δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη «Πρωταγωνιστής ο Άνθρωπος», παραμένοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, όπως ακριβώς προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις.

Απευθυνόμενος με σεβασμό και ειλικρίνεια προς τους συνδημότες και τις συνδημότισσες, που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία,  τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να τιμώ την ψήφο τους, με τον ίδιο ζήλο και ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, έχοντας πάντα ως βασική, αξιακή προτεραιότητα να υπηρετώ τους πολίτες και να προασπίζομαι θεμελιώδη αγαθά, όπως αυτό της υγείας, το οποίο στις ημέρες μας δυστυχώς πλήττεται σφόδρα.

 

Με τιμή,

 

Αθανάσιος Κιούσης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπακτίας

Ιατρός παθολόγος


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου