ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΡΓΙΛΟΣ ΜΠΕΝΤΟΝΙΤΗ: ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ + ΑΛΛΑ 13 ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

 

Ο άργιλος μπεντονίτης μοντμοριλλονίτης είναι ένας φυσικός αποτοξινωτικός πηλός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά (βρώση), εξωτερικά με καταπλάσματα και εφαρμογές για όλο το σώμα και σε λουτρά αποτοξίνωσης. Είναι μια πολύ αποτελεσματική σκόνη και λειτουργεί σαν μέθοδος αποτοξίνωσης, ειδικά για περιπτώσεις δηλητηρίασης από βαρέα μέταλλα και συσσώρευσης ακτινοβολίας από τις συσκευές στο περιβάλλον μας. Αποτελεί, λοιπόν, τρόπο για να απελευθερώσετε το τοξικό φορτίο του σώματος, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Διαβάστε πιο κάτω το αναλυτικό άρθρο με όλες τις λεπτομέρειες.

Κάθε κύτταρο στο σώμα μας εκκρίνει άχρηστες ουσίες, απόβλητα για να τα απομακρύνει, όλες αυτές καθώς συσσωρεύονται γίνονται τοξικές και δηλητηριώδης για το σώμα μας, εάν αφεθούν να συσσωρεύονται γρηγορότερα από ό,τι μπορεί το σώμα να τις αποβάλει ή να τις φιλτράρει.

Τα πιο κοινά συμπτώματα της συσσώρευσης τοξικών στο σώμα είναι διανοητική θολούρα, πόνοι και δυσκαμψία στις αρθρώσεις, αέρια και φούσκωμα, υψηλή οξύτητα, πεπτικά προβλήματα με το στομάχι και το παχύ έντερο, παλινδρόμηση οξέος και κόπωση. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη για φυσική αποτοξίνωση, ώστε να απαλλαγούμε από τις βλαβερές συνέπειες των ακαθαρσιών και των τοξινών.

Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει άργιλο μπεντονίτη για αποτοξίνωση έχουν να μοιραστούν την εμπειρία της αποτελεσματικότητάς του. Ο πηλός αυτός έχει πολλές θεραπευτικές ικανότητες λόγω του αλκαλικού pH και του υψηλού αρνητικού ιοντικού φορτίου και δρα σε ολόκληρο τον οργανισμό. Πάρτε τον έλεγχο του σώματός σας με αποτοξίνωση για να ανακτήσετε και να προστατέψετε την υγεία σας!

Όπως διαβάζουμε στο βιβλίο “Calcium Bentonite Clay: Nature’S Pathway to Healing Balance, Detox” :

“Η κληρονομιά της 50χρονης έκθεσης σε επίμονες ανθρωπογενείς χημικές ουσίες σε συνδυασμό με την υποβάθμιση της τροφικής αλυσίδας έχει αυξήσει την ευαισθησία μας σε χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες. Η αναστροφή μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την επίλυση αυτών των πρωταρχικών αιτιών της νόσου. Απελευθερώνοντας το τοξικό φορτίο του οργανισμού και αποκαθιστώντας τη διατροφική του κατάσταση, μπορούμε να αλλάξουμε το εσωτερικό μας περιβάλλον και να πετύχουμε καλή υγεία”.

Η επίλυση των πρωταρχικών αιτιών των ασθενειών διευκολύνεται από τη σωστή διατροφή, την άσκηση και την αποτοξίνωση. Η πόση άφθονου νερού και η απλή εφίδρωση από τη σωματική άσκηση βοηθούν να απομακρύνουμε από το σύστημά μας τις τοξίνες, αλλά η λήψη αργίλου, που  χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια από αυτόχθονες πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο, έχει περάσει τη δοκιμασία του χρόνου και πλέον αποτελεί μια παραδοσιακή φυσική μέθοδος αποτοξίνωσης.

Ο άργιλος μπεντονίτης αποτελείται από ορυκτά αδρανή υπερφορτισμένα μεταλλικά στοιχεία και αποκτά το αρνητικό ηλεκτρομαγνητικό ενεργειακό του φορτίο (στο οποίο οφείλεται η δράση του) από τη θερμοδυναμική ενέργεια και την ηφαιστειακή δραστηριότητα που τη δημιούργησε. Όταν διαλύεται στο νερό, ενεργοποιούνται οι ιδιότητες της αργίλου, διεγείροντας την ενέργεια για την αναδόμηση και την αναζωογόνηση των λανθάνοντων κυττάρων, ξεκινώντας έτσι τη διαδικασία αποκατάστασης. Έχει την ικανότητα να απορροφά επιβλαβείς, τοξικές ουσίες μέσα από το σώμα, να τις δεσμεύει σφιχτά στα μόριά του και να τις οδηγεί έξω από το σώμα.

Ο άργιλος δρα ως καταλύτηςΚαταλύτης είναι κάθε ουσία που επιταχύνει μια χημική αντίδραση. Όταν υπάρχει ο καταλύτης, η ενέργεια ενεργοποίησης των χημικών αντιδράσεων μειώνεται, καθιστώντας την αντίδραση πιο σύντομη και αποτελεσματική. Έτσι, επιταχύνει τη δέσμευση των τοξινών και των αποβλήτων πριν εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος. Ακόμα, η άργιλος μπεντονίτη μειώνει την επιβάρυνση στο συκώτι και τα νεφρά, που είναι επιφορτισμένα να φιλτράρουν αυτές τις τοξίνες. Επιπλέον, αποτρέποντας τη συσσώρευση αποβλήτων στο κάτω περιοχή του παχέος εντέρου, η άργιλος επιτρέπει στο σώμα να απορροφήσει περισσότερα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα από την τροφή.

Το καθαρό εσωτερικό περιβάλλον του οργανισμού είναι η βάση της μακροζωίας. Η πραγματική πηγή της νεότητας μπορεί να επιτευχθεί απλώς με τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του σώματος με αποτοξίνωση, ισορροπημένη διατροφή, πίνοντας άφθονο νερό και παραμένοντας ευέλικτο και δυνατό με την άσκηση. Η άργιλος μπεντονίτη είναι μια από τις πιο ασφαλείς, εύκολες και φθηνές ουσίες αποτοξίνωσης που διατίθενται σήμερα.

Ο πηλός λειτουργεί με τους εξής τρόπους:

1. Τα μέταλλα που συνθέτουν την άργιλο μπεντονίτη (την οποία το σώμα δεν μπορεί να απορροφήσει) συνεργάζονται για να δεσμεύσουν στην επιφάνειά τους βαρέα μέταλλα και άλλες τοξίνες στο έντερο. Έτσι, η άργιλος που λαμβάνεται εσωτερικά, μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της υγείας του εντέρου και να αποτρέψει την απορρόφηση των τοξινών στο σώμα.
2. Η ενέργεια του πηλού διεγείρει την αναζωογόνηση και την αναδόμηση των κατεστραμμένων κυττάρων και ιστών.
3. Τα λουτρά με άργιλο, τα καταπλάσματα και οι τοπικές εφαρμογές, μέσω των ισχυρών ελκυστικών δυνάμεων της αργίλου, βοηθούν το σώμα να αποτοξινωθεί μέσω των πόρων του δέρματος. Μέσω της παλμικής δράσης, ο πηλός θα απομακρύνει παθογόνα, βαρέα μέταλλα και τοξίνες.
4. Τα εσωτερικά παράσιτα έλκονται στον πηλό και αποβάλλονται από το σώμα.
5. Οι περισσότεροι άργιλοι είναι φυσικά αλκαλικοί και ως αποτέλεσμα, εξισορροπούν το pH του σώματος και μειώνουν την οξύτητα.

Τρόπος Χρήσης

Ο άργιλος μπεντονίτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά. Εάν χρησιμοποιείτε άργιλο εσωτερικά, βεβαιωθείτε ότι το προϊόν δηλώνει ότι είναι ασφαλές για εσωτερική χρήση και βρώση. Η άργιλος που μπορείτε να αγοράσετε από το eshop μας είναι βρώσιμη και πιστοποιημένη για την ασφαλή χρήση της, είναι 100% καθαρός μοντμοριλλονίτης . Εάν δεν είστε σίγουροι για την καθαρότητα της αργίλου που θα βρείτε στην αγορά, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή.

Για εσωτερική χρήση, ανακατέψτε 1 έως 2 κουταλάκια του γλυκού άργιλο σε τουλάχιστον 250ml νερό. Πιείτε το μείγμα και πείτε άλλο ένα ποτήρι 250ml καθαρού νερού. Επίσης προτείνεται η προσθήκη φυτικών ινών (όπως ψύλιουμίνες μήλου κλπ) στο διάλυμα για να βοηθήσουν στη μετακίνηση της αργίλου μέσω του πεπτικού σωλήνα.

Για εξωτερική χρήση, ανακατέψτε 1 με 2 κουταλιές της σούπας σε ένα μπολ με νερό ή μηλόξυδο. Το μηλόξυδο είναι αντιβακτηριακό και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση ορισμένων από τις υποκείμενες αιτίες που επιδεινώνουν την ακμή. Προσθέστε το υγρό αργά μέχρι να αποκτήσετε μια λασπώδη συνοχή. Αυτό το μέρος δεν είναι τόσο κρίσιμο και εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή και αφήστε το να στεγνώσει για τουλάχιστον 15 με 20 λεπτά. Πλύντε και νιώστε φανταστικά!

Η άργιλος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως λουτρό. Προσθέστε 1 έως 2 φλιτζάνια άργιλο στο ζεστό νερό του μπάνιου σας και μουλιάστε σε αυτό για τουλάχιστον 30 λεπτά για καλύτερα αποτελέσματα.

Ένα ποδόλουτρο είναι επίσης χρήσιμο για την αποτοξίνωση προσθέτοντας 3 έως 4 κουταλιές της σούπας σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό και βυθίζοντας τα πόδια σας σε αυτήν για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Άλατα Epsom για ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο!

Ο πηλός μπεντονίτη έχει πολλές χρήσεις για επούλωση και αποτοξίνωση που μπορεί να μην έχουν αναφερθεί σε αυτό το εκτενές άρθρο, και κάθε μέρα ανακαλύπτονται περισσότερες.

Τα 13 οφέλη της αργίλου μπεντονίτη μοντμοριλλονίτης για την υγεία

1. Ανάρρωση από τροφική δηλητηρίαση (γαστρεντερίτιδα)

Από παλιά, η ανθρωπότητα χρησιμοποιούσε εσωτερικά τον πηλό για ιατρικούς σκοπούς, όπως η ανακούφιση από τροφικές δηλητηριάσεις. (πηγή 1) Σε μια μελέτη που περιλάμβανε 35 άτομα με οξεία διάρροια, η άργιλος μπεντονίτη παρείχε ουσιαστική ανακούφιση στο 97% των περιπτώσεων. (πηγή 2)

Επίσης, αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι ο μοντμοριλλονίτης ανακουφίζει από την οξεία διάρροια που προκαλείται από γαστρεντερίτιδα σε ενήλικες και παιδιά όταν χορηγείται σε επαρκή ποσότητα. (πηγή 3)

Αυτές οι φαρμακευτικές ιδιότητες οφείλονται στην εκπληκτική ικανότητα του άργιλου μπεντονίτη να απομακρύνει βακτήρια, ιούς, μύκητες και παράσιτα.

2. Καταπολεμήστε βακτηριακές λοιμώξεις

Ο άργιλος μπεντονίτης αντιμετωπίζει τα βακτήρια. Ο πηλός έχει εξαιρετικές αντιβακτηριακές ιδιότητες, εξαλείφει, συγκεκριμένα, τα: Staphylococcus aureus και S. aureus MRSA,
Escherichia Coli και E. Coli ESBL, Pseudomonas aeruginosaSalmonella typhimurium, Λέπρα, Mycobacterium ulcerans, Ελικοβακτήριο του πυλωρού, Enterococcus hirae. (πηγή 4)

Ο μηχανισμός της αντιβακτηριδιακής δράσης της αργίλου είναι ο ακόλουθος. Ο σίδηρος που υπάρχει στον άργιλο αντιδρά με το οξυγόνο στη βακτηριακή μεμβράνη με μια διαδικασία οξείδωσης, γνωστή ως αντίδραση Fenton. Ως αποτέλεσμα, αυτό δημιουργεί ρίζες υδροξυλίου. Μετά από περίπου 24 ώρες, ο σίδηρος διεισδύει στο εσωτερικό του βακτηρίου, οι ρίζες υδροξυλίου επιτίθενται στις ενδοκυτταρικές πρωτεΐνες και το DNA και το βακτήριο πεθαίνει. (πηγή 5),(πηγή 6)

3. Αντιμετωπίζει την ιογενή λοίμωξη

Εργαστηριακές δοκιμές έδειξαν ότι η άργιλος μπεντονίτης απομακρύνει τους ιούς της πολιομυελίτιδας και τους βακτηριακούς ιούς (βακτηριοφάγους MS2 και ΦX174) από το νερό με προσρόφηση. (πηγή 7),(πηγή 8) Επιπλέον, η άργιλος μοντμοριλλονίτης, η καθαρή μορφή της αργίλου μπεντονίτη, απορροφά τον ρεοϊό τύπου 3 και τον κολιφάγο Τ1 (βακτηριακός ιός) σε απεσταγμένο νερό. (πηγή 9)

4. Ανάρρωση από εντερική παρασίτωση

Ο άργιλος μπεντονίτης απαλλάσσει από εσωτερικά παράσιτα. Ίσως θα ξέρετε πως, τα ζώα και οι άνθρωποι σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς έτρωγαν πηλό για να απαλλαγούν από τα παράσιτα του εντέρου. Στο Μάλι, για παράδειγμα, οι άνθρωποι τρώνε άργιλο για να απαλλαγούν από την bilharzia και την αμοιβάδα Entamoeba histolytica. (πηγή 4)

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο άργιλος καλύπτει τα παράσιτα και τα ωθεί προς την έξοδο ή αν διεγείρει κάποιους αντιπαρασιτικούς παράγοντες στο αίμα ή και τα δύο.

Ο πηλός βοηθά το σώμα σας να απομακρύνει τα ακόλουθα παράσιτα: ΟξύουροςΑγκυλόστομαπαράσιτο Σχιστοσωμίασης, Αμοιβάδα (Entamoeba histolytica), Κρυπτοσπορίδιο. (πηγή 4)

5. Αντιμετωπίστε την όξινη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (GERD)

Σε μια ερευνητική μελέτη στην οποία συμμετείχαν 20 νεογέννητα βρέφη με όξινη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (GER), η θεραπεία με άργιλο μοντμοριλλονίτη βοήθησε στη μείωση των συμπτωμάτων τους. (πηγή 10)

6. Ανακουφίστε τη δυσκοιλιότητα

Σε μια τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη έρευνα, 83 άτομα που έπασχαν από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου με κυρίαρχο σύμπτωμα την δυσκοιλιότητα παρουσίασαν σημαντική βελτίωση μετά την κατανάλωση άργιλου μοντμοριλλονίτη (η καθαρή μορφή του πηλού μπεντονίτη) που υπάρχει στο eshop μας. (πηγή 11)

7. Σταματήστε την τριχόπτωση (αλωπεκία)

Όταν πίνετε άργιλο μπεντονίτη, απελευθερώνονται τα μέταλλα του στο πεπτικό σύστημα. Ως αποτέλεσμα, τροφοδοτεί τα ερυθρά αιμοσφαίρια με σίδηρο, ζωτικής σημασίας για τη μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα των τριχοθυλακίων. Τα κύτταρα των τριχοθυλακίων χρειάζονται οξυγόνο για να παράγουν ενέργεια και με τη σειρά τους να σχηματίσουν την τρίχα.

8. Βοηθά στην Απώλεια βάρους

Η άργιλος μοντμοριλλονίτης (η καθαρή μορφή της αργίλου μπεντονίτη) απορροφά τα διατροφικά λιπίδια στο πεπτικό σας σύστημα και ενισχύει την απέκκρισή τους μέσω της κινητικότητας του εντέρου. (πηγή 12) Επιπλέον, η άργιλος μπεντονίτη ασβεστίου μειώνει σημαντικά τη ολική χοληστερόλη του αίματος. (πηγή 13)

Για αυτούς τους λόγους, η άργιλος μπεντονίτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα και την απώλεια βάρους.

9. Απαλλαγείτε από την ακμή

Η ακμή είναι μια κατάσταση που εμφανίζεται όταν οι θύλακες των τριχών φράσσονται με σμήγμα. Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, η ακμή συνδέεται με ένα παράσιτο που ονομάζεται Demodex folliculorum. Αυτό το παράσιτο ζει σε συμβίωση με πολλά βακτήρια που υπάρχουν στα σπυράκια. (πηγή 14), (πηγή 15), (πηγή 16)

Παράγοντες όπως το άγχος, οι ορμόνες, η κακή διατροφή και η κατανάλωση αλκοόλ μπορούν να επηρεάσουν την παρουσία αυτών των παθογόνων στο δέρμα του προσώπου.

Οφέλη ενός ροφήματος αποτοξίνωσης με άργιλο μπεντονίτη για το δέρμα: Μολυσματικοί παράγοντες όπως βακτήρια, μύκητες και παράσιτα πολλαπλασιάζονται σε ένα περιβάλλον γεμάτο τοξίνες, ενώ ο αριθμός τους μειώνεται σε ένα υγιές περιβάλλον. Όταν πίνετε άργιλο μπεντονίτη, τα καθαριστικά και αποτοξινωτικά του αποτελέσματα βοηθούν το σώμα σας να απαλλαγεί από το Demodex και τα βακτήρια. Κάνει το δέρμα σας να λάμπει από μέσα.

10. Αποτοξίνωση ενώσεων βαρέων μετάλλων

Τα βαρέα μέταλλα υπάρχουν φυσικά στο έδαφος, το νερό και τον αέρα. Συνήθως βρίσκονται μόνο σε ίχνη στα φυσικά νερά. Ωστόσο, πολλά από αυτά είναι τοξικά ακόμη και σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις. Οι ανθρώπινες δραστηριότητες συμβάλλουν σημαντικά στη ρύπανση του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας στην παραγωγική διαδικασία βαρέα μέταλλα, για παράδειγμα σε: Λιπάσματα και φυτοφάρμακα (πηγή 17), Αυτοκίνητα, κινητά τηλέφωνα, αντισηπτικά, φούρνοι, πλαστικά (πηγή 18), βαφές μαλλιών, μαγειρικά σκεύη και αποσμητικά.

Χάρη στις προσροφητικές της ιδιότητες, η άργιλος μπεντονίτη αποτοξινώνει από βαρέα μέταλλα όπως: Υδράργυρο και χαλκό (πηγή 19), κάδμιο και μόλυβδο (πηγή20), νικέλιο (πηγή 21). Μόλις συνδεθούν χημικά και φυσικά με τον μπεντονίτη, αυτά τα τοξικά μέταλλα εξουδετερώνονται και επομένως μπορούν εύκολα να αποβληθούν από το σώμα σας.

11. Αποτοξινώνει από την ραδιενεργή ακτινοβολία

Στην καθημερινή μας ζωή, το σώμα μας δέχεται ακτινοβολία από φυσικές πηγές, όπως ραδιενεργά μέταλλα στο έδαφος και αέρια στον αέρα. Αυτά τα στοιχεία υπάρχουν στο φαγητό που τρώμε, στο νερό που πίνουμε και στον αέρα που αναπνέουμε.

Η έρευνα δείχνει ότι η άργιλος μπεντονίτη προσροφά το ραδιενεργό στοιχείο καισίου (πηγή 22), (πηγή 23) μέσω μιας θετικά φορτισμένης αντίδρασης ανταλλαγής ιόντων.

Επίσης, ο μπεντονίτης είναι εξαιρετικός για την αποτοξίνωση του στροντίου (πηγή 24). Μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσερνόμπιλ το 1986, αρκετές χιλιάδες τόνοι αργίλου έπεσαν στους πυρηνικούς αντιδραστήρες για να περιοριστεί η εξάπλωση της μόλυνσης από την ακτινοβολία. (πηγή 25)

Ωστόσο, η άργιλος μπεντονίτη είναι αναποτελεσματική για την αποτοξίνωση των ραδιονουκλεϊδίων ιωδίου λόγω της αρνητικά φορτισμένης επιφάνειάς της, ενώ το ιώδιο είναι επίσης αρνητικά φορτισμένο. (πηγή 26)

Συμπερασματικά, ένα ρόφημα αποτοξίνωσης με άργιλο μπεντονίτη βοηθά τον οργανισμό σας να απαλλαγεί από ακτινοβολία των: ΚαίσιοΣτρόντιο.
Όχι όμως ιώδιο.

12. Καθαρίστε από τοξίνες

Ο πηλός μπεντονίτη έχει αρνητικό φορτίο στην επιφάνειά του, το οποίο τον αναγκάζει να προσελκύει θετικά φορτισμένες τοξίνες. (πηγή 27)

Ποιες τοξίνες αφαιρεί ο πηλός; Εκτός από την αποτοξίνωση των βαρέων μετάλλων και των ραδιονουκλεϊδίων, η άργιλος μπεντονίτη εξαλείφει τις ακόλουθες τοξίνες:
Φυτοφάρμακα: Οργανοχλωρίδια (ενδρίνη),Αλκαλοειδή (στρυχνίνη)
Ζιζανιοκτόνα: Διπυρίδες (paraquat)
Βακτηριακές τοξίνες: τοξίνες από Χολέρα, Διφθερίτιδα, Σταφυλόκοκκο,
PCBΦθόριοΑμμωνία
Τανίνες από το Lantana camara
Τοξίνες από δηλητηριώδη κισσό και δηλητηριώδη βελανιδιά
Μυκοτοξίνες (τοξίνες που παράγονται από μούχλα σε ξηρούς καρπούς): ΑφλατοξίνεςΤ-2 τριχοθεκενικές μυκοτοξίνεςΩχρατοξίνεςΖεαραλενόνηΦουμονισίνηΔεοξυνιβαλενόλη. (πηγή 28), (πηγή 29), (πηγή 30)

13. Αντιμετωπίζει τη μείωση της νεφρικής λειτουργίας

Η συγκέντρωση κρεατινίνης στον ορό του αίματος είναι ένας σημαντικός δείκτης της νεφρικής υγείας καθώς απεκκρίνεται από τα νεφρά. Μελέτες έδειξαν ότι η άργιλος μοντμοριλλονίτη μειώνει τη συγκέντρωση κρεατινίνης ορού απορροφώντας την και επιταχύνοντας την απέκκρισή της από το έντερο. (πηγή 31), (πηγή 32)

Επίσης, η ουρία είναι προϊόν του μεταβολισμού των πρωτεϊνών. Η συγκέντρωσή της στο αίμα εξαρτάται από την πρόσληψη πρωτεΐνης και την επαρκή απέκκριση από το νεφρικό σύστημα. (πηγή 33Ο μοντμοριλονίτης προάγει τη διάχυση της ουρίας από τα αιμοφόρα αγγεία στο έντερο και αναστέλλει την απορρόφηση της ουρίας στο έντερο. (πηγή 34) Για αυτούς τους λόγους, ένα ρόφημα αποτοξίνωσης με άργιλο μπεντονίτη μπορεί να είναι ευεργετικό για την υγεία των νεφρών.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε την καθαρή άργιλο μπεντονίτη με σύσταση 100% μοντμοριλονίτη. Προσθέστε το στο καλάθι σας μαζί με άλλα ποιοτικά προϊόντα που θα βρείτε και εμείς θα σας το στείλουμε στο σπίτι σε 1-3 εργάσιμες μέρες!

Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές. Η επιλογή της διαδικασίας που χρησιμοποιείται είναι αποκλειστική ευθύνη του χρήστη. Τo gonatural.gr δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για εσφαλμένη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι πληροφορίες δίνονται ελεύθερα και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη των ειδικών υγείας ή φαρμακευτική αγωγή.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:  Φανή Κλαδούχα

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου