ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΙΝ.ΚΑ.: Πίνακας απαγόρευσης Ανθρώπινου λάθους 3.3.23


 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ !!! Ακριβώς όπως και οι κάμερες ταχύτητας στις Ε.Ο. : Πίνακας που επιφορτίζει τον Σταθμάρχη με απαγόρευση !! ανθρώπινου λάθους όχι αποκλεισμό ανθρώπινου λάθους, παρότι : «imposibilium nulla est obligation»- «ουδείς υποχρεούται στα αδύνατα» ακόμα και στα ΤΕΜΠΗ.

Συνέβη από έλλειψη αυτόματης επαναφοράς της γραμμής ανόδου στην γραμμή καθόδου.

Ανάλογες όμως διασφαλίσεις αποκλεισμούς μετακίνησης έχουμε δει πολλές φορές οι χρήστες του πίνακα στα Windows που δουλεύουμε,.

Ο Σταθμάρχης της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη λοιπόν, δήλωσε πως γύρισε ΄΄στον πίνακά του΄΄, το κλειδί και μετάφερε για προσωρινούς λόγους η γραμμή ανόδου στην γραμμή καθόδου και ακόλουθα, ξέχασε να επαναφέρει την γραμμή της ανόδου από την γραμμή καθόδου που την είχε μετακινήσει στην ορθή γραμμή ανόδου που ήταν προηγουμένως, σύμφωνα με την ομολογία συναδέλφου του στην Στεφανίδου ως ανθρώπινο λάθος δηλαδή.

Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ρωτούμε, ο πίνακας του Σταθμάρχη, δεν διαθέτει ένδειξη ΄΄temp΄΄ προσωρινού μόνο δικαιώματος στο κλειδί μεταφοράς της γραμμής ανόδου στην γραμμή καθόδου, ότι δηλαδή έχεις μόνο ορισμένο χρόνο για αυτή την μετακίνηση του κλειδιού της ανόδου στην καθόδου ΚΑΙ με την λήξη αυτού του ορισμένου χρόνου το κλειδί της γραμμής ανόδου που μεταφέρθηκε στην γραμμή καθόδου επανέρχεται αυτόματα στην γραμμή του της ανόδου, μιας και μετά τον προσωρινό χρόνο, φθάνει από την γραμμή καθόδου η εμπορική αμαξοστοιχία.

Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ρωτούμε, ο πίνακας του Σταθμάρχη, δεν διαθέτει ένδειξη του πότε και από που θα φθάσει στον Σταθμό του κατερχόμενη ή ανερχόμενη πτήση – αμαξοστοιχία ???

Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ρωτούμε, ο πίνακας του Σταθμάρχη, δεν διαθέτει απαγορευτική ένδειξη με τον περιορισμένο χρόνο μετακίνησης του κλειδιού της ανόδου στην καθόδου, και τι είδους επάρκεια και κατασκευή πίνακας είναι αυτός που προβάλλει μόνο και μόνο το σχεδιάγραμμα γεωγραφικά περιορισμένου χώρου, μόνο δηλαδή το χωράφι του συγκεκριμένου σταθμού.

Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ σκεφτόμαστε και λέμε ότι έπρεπε πρέπει και απαιτείται στον πίνακα του κάθε Σταθμάρχη όπως και των Φαρσάλων, για να αποκλείονται θανατηφόρα ανθρώπινα λάθη: 1. Να διαθέτει απαγορευτική ένδειξη περιορισμένου χρόνου μετακίνησης του κλειδιού της ανόδου στην καθόδου και αντίστροφα, με επάρκεια και κατασκευή που να μην μπορεί να υπεισέλθει ανθρώπινο λάθος ΄΄ξέχασα να επαναφέρω το κλειδί΄΄ και, 2. Να παρέχει πρόσβαση εκτός από τον γεωγραφικό χώρο του σταθμού, με  χρονικές & γραμμικές ενδείξεις εισερχομένων πτήσεων ανόδου και καθόδου.

Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ρωτούμε τον ΠΙΝΑΚΑΡΧΗ, αν όταν ο κλειδούχος κάνει άλλη δουλειά, τρελαθεί ένας σταθμάρχης μπορεί να παίζει φιδάκια του Nickelodeon με το κλειδί του τις γραμμές ανόδου και καθόδου ???

20 χρόνια επιτρέπεται ο Πίνακας του Σταθμάρχη να μην έχει ενδείξεις περιορισμένου χρόνου μετακίνησης του κλειδιού χωρίς αυτόματη επαναφορά. 20 χρόνια ο κατασκευαστής του πίνακα, επιφορτίζει τον Σταθμάρχη με το αδύνατο την απαγόρευση !! ανθρώπινου λάθους όχι αποκλεισμό ανθρώπινου λάθους, παρότι «imposibilium nulla est obligation»- «ουδείς υποχρεούται στα αδύνατα».

Οι τηλεπερσόνες παρουσιαστές για τις παραλείψεις του κατασκευαστή του πίνακα, επιχαίρουν για την ποινή δήθεν μέχρι ισόβια του ΤΡΑΓΙΚΟΥ χωρίς δόλο ανθρώπινου λάθους στον Σταθμάρχη και όχι στον κατασκευαστή και την επιτροπή παραλαβής του αποτελεσματικά αποδεδειγμένα ελλιπούς ΠΙΝΑΚΑ. Πίνακα μαϊμού. Με 160 χλμ/α/ω απαιτούνται οι απαγορεύσεις όπως στα αεροπλάνα
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου