ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η πρόκληση της ...ημέρας από Ερντογάν

«Δε μας δεσμεύει η κατοχή των νησιών από την Αθήνα»

 Επιμένει στην εμπρηστική ρητορική οΤούρκος πρόεδρος. ΟΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην έκθεσηTEKNOFEST BLACK SEA 2022,προειδοποίησετο Σάββατοτην Ελλάδα ότι θα πληρώσει «βαρύ τίμημα» εάν συνεχίσει να «παρενοχλεί» τα τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο.

Απευθυνόμενος στους Έλληνες, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε επίσης: «Έχουμε μόνο μια πρόταση για την Ελλάδα: Μην ξεχνάτε τη Σμύρνη». 

 « Η κατοχή νησιών από την Αθήνα δεν μας δεσμεύει. Όταν έρθει η ώρα, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο. Όπως λέμε, ξαφνικά, μπορούμε να έρθουμε από τη μια μέρα στην άλλη", συνέχισε. 

 Παράλληλα, επιτέθηκε στις ΗΠΑ. «Πρέπει να καταλάβουμε καλά ποιος είναι ο φίλος μας και ποιος είναι εχθρός μα Οι ΗΠΑ δεν είναι που στέλνουν όπλα στην Αλεξανδρούπολη, στην Ελλάδα ;Δεν στέλνει αεροπλάνα ; Από εκεί δεν προσπαθούν να μας απειλήσουν με τους s-300;» υποστήριξε. 

 Τέλος εξήρε την εξέλιξη της τουρκικής βιομηχανίας όπλων και έδωσε εύσημα στην εταιρείαBaykarπου παράγει τα UAVs Bayraktar με τα οποίαπρομηθεύει την Ουκρανία, ενώ κατα δηλώσεις αυτή τη στιγμή έχει ανεκτέλεστεςπαραγγελίες για τρία χρόνια. 

 naftemporiki.gr 

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου