ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παλαιοπαναγιά με "βρωμιά" της καθαριότητας και του... Πρασίνου

Και όμως... Στον Δήμο Ναυπακτίας, υπάρχει "Υπηρεσία Καθαρισμού και... Πρασίνου"...  Τώρα...  Αν λειτουργεί και... πώς;  Είναι μια άλλη ιστορία!

Το θέμα είναι ότι  είναι πλήρως επανδρωμένη με "ηγέτη" Αιρετό, τουτέστιν Αντιδήμαρχο!

Και το λέμε αυτό γιατί, κάθε Αιρετός που αναλαμβάνει Διοίκηση σε υπηρεσία του Δήμου θα πρέπει να έχει "ορισμένα προσόντα" και όχι επειδή κάνει ΚΑΛΗ  "φιλοψηφοθηρική" πολιτική και καταλήγει "Γυρολόγος" Παρατάξεων με προσόν τις ψήφους που λαμβάνει ως ορεισίβιος υποψήφιος!

Και επανέρχομαι!  Εκεί στην παραλία Παλαιοπαναγιάς, αυτή την όμορφη αλλά δύσμοιρη περιοχή της Ναυπάκτου, το θέαμα αλλά και η ποιότητα ζωής ντόπιων και παραθεριστών, έχει γίνει επιεικώς.... αφόρητη!

Από τη μία μεριά ο παραλιακός που πάντα είναι "υπό επισκευή" και συνεχώς κατεστραμένος και δυσκολοδιάβατος, και από την άλλη έχουμε τα χαντάκια με βρόμικα νερά, εστίες μόλυνσης και "χαρά" των ...κουνουπιών! 

Και το ξαναματαλέω..... 

Που είναι ο Δήμος Ναυπακτίας να ραντίσει; 



Που είναι Υπηρεσία καθαριότητας με τις ΄βαρύγδουπες αυτοπαινευόμενες δηλώσεις να ξεβρωμόσει τον τόπο;

Θα μου πείτε: "Είναι το μοναδικό;" 

Όχι.... Όπου δεν υπάρχει ψηφοθηρικό πεδίο η αδιαφορία παρατηρείται στο μέγιστο βαθμό....  Σε σημείο που οι δημότες να γίνονται "διακονιαραίοι" στους "διακονιάριδες" της ψήφου των και "γυρολόγους" των δημοτικών Παρατάξεων!


Τελικά, δεν είναι τυχαίο που κάθε τετραετία και με διαφορετικούς Δημάρχους να έχουν αρκετούς ίδιους δημ. Συμβούλους σε  κέραιες δημοτικές καρέκλες για να την πληρώνει πάντα ο δημότης αυτής της περιοχής!


 Για το συγκεκριμένο θέμα, τον λόγο δεν τον έχει μόνο το κουνούπι... Υπάρχουν και τα ατυχήματα....  Μήπως ξέρουν εκει στο Δήμο οι, "περί ο λόγος" , πόσα αυτοκίνητα εχουν πέσει στα χαντάκια;.... Χάθηκαν μερικοί "κώνοι" να τους βάλουν εκει για... προειδοποίηση των οδηγών;

Τουριστική ανάπτυξη σου λέει μετά με ... αναπτυγμένη την βρωμιά και την... ξηραμένη....  πρασινάδα ελέω υπηρεσίας Πρασίνου!

Δοξάστε τους  .... Δημοτικές Εκλογές έρχονται!! Τουλάχιστον ας μπει στην καθαριότητα ένας Ναυπάκτιος και οπωσδήποτε όχι... γυρολόγος!
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου